Kriya Yoga - secrete revelate. manual teoretic şi tehnic

Kriya Yoga - secrete revelate. manual teoretic şi tehnic
-15%
Preț: 36,55 lei
43,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-111-756-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 448
Format: 13X20

DESCRIERE

Kriya Yoga - secrete revelate. manual teoretic şi tehnic

J.C. Stevens

 
 
 
Kriya Yoga este o ramură a practicilor spirituale grupate sub foarte generala denumire de „yoga", prin care fiinţa umană ajunge să-şi reveleze adevărata sa natură lăuntrică, divină.
    În limba sanscrită Kriya Yoga desemnează acţiunile (kriya) care conduc adeptul la realizarea stării de yoga: postura, suflul respirator (element esenţial!), vizualizarea, conştientizarea, folosirea mantrelor etc.
    În tradiţia spirituală a Indiei Kriya Yoga are un loc privilegiat, provenienţa ei pierzându-se în negura timpului, iar temeiurile ei scripturale regăsindu-se în marile cărţi ale spiritualităţii indiene - Gita, Upanişadele etc.
    Cartea de faţă este o lucrare de pionierat, chiar una îndrăzneaţă, dat fiind secretul care învăluia până foarte de curând aspectele practice ale Kriya Yoga, un manual practic extrem de detaliat şi de metodic, bazat pe experienţa subiectivă a autorului, în care regăsim toată gama de tehnici ale sistemului, de la tehnicile introductive până la metode greu de practicat fără o pregătire şi o experienţă prealabilă considerabilă.
    Autorul ei, J.C. Stevens, este un căutător sincer, având o formare ştiinţifică (fizician), care, dezamăgit de formalismul şi rigiditatea organizaţiilor prin care a trecut, a decis să caute adevărul despre Kriya Yoga de unul singur, bazându-se pe scrierile fondatorului uman al sistemului - Lahiri Mahasaya şi pe îndelungata sa experienţă practică.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0300 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13