Lecţia de dragoste

thumbthumb
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 320
Categoria: Carti dragoste

DESCRIERE

Lecţia numărul 1: Nu ademeni niciodată o lady să îţi devină mireasă.
Lecţia numărul 2: Nu refuza niciodată un marchiz.

Lady Marianne Shelton a venit în Londra hotărâtă să se bucure de experienţele vieţii. Pentru a-şi asigura independeţa financiară care să-i permită să-şi facă visurile să devină realitate, frumoasa lady publică o serie de scrisori anonime care se bucură de mare succes şi care ajung în scurt timp pe buzele tuturor celor din înalta societate. Lumea bună nu ştie însă şi că eroul ei cel imoral este inspirat de nimeni altul decât de îndrăzneţul şi neruşinatul Thomas Effington, viitorul duce de Roxborough.
Thomas a devenit, fără voie, protectorul lui Marianne şi al surorilor ei, sosite la Londra pentru a-şi face intrarea în înalta societate. Cum Marianne este decisă să descopere plăcerile vieții alături de primul crai care îi iese în cale, Thomas hotărăşte că este cel mai simplu să o ţină sub supraveghere dacă se oferă el însuşi să-i fie mentor. Totuși, fermecătoarea lady reprezintă o tentație prea mare și, când îi compromite onoarea, el se arată dispus să accepte singura modalitate onorabilă de a ieşi din această situaţie: căsătoria. Numai că încăpățânata Marianne susţine cu înverşunare că nu vrea să se mărite. După mai multe încercări eşuate de a o face soţia lui, Thomas se hotărăşte să-i dea cea mai bună lecţie: o lecție de dragoste.

Limba: romana
Nr. pagini: 320
Dimensiuni: 14X212
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0568 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.