Limba și literatura română caiet de lucru pentru clasa a 9-a

Preț: 35,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065907454
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 208

DESCRIERE

Limba și literatura română caiet de lucru pentru clasa a 9-a

Autor: Alina Hristea

Aprobat conform Ordin 3022/08. 01. 2018 privind aprobarea auxiliarelor didactice din invatamantul preuniversitar-pozitia 327
 

Caietul este structurat pe unitati de invatare si cuprinde toate cele zece unitati propuse de programa scolara, oferindu-i profesorului libertatea de a alege oricare cinci dintre acestea.

Contine peste 40 de fragmente de texte literare (atat din literatura universala, cat si din literatura romana) si nonliterare, care valorifica tematica propusa, teste predictive, precum si fise de evaluare si proiecte pentru fiecare unitate in parte.

Pentru fiecare fragment de text au fost propusi o serie de itemi structurati in patru sectiuni (Exploreaza/ Discuta, Analizeaza/ Interpreteaza, Redacteaza, Argumenteaza), care au rolul de a facilita abordarea textului si de a-i ajuta pe elevi sa isi dezvolte, intr-o maniera sistematica, competentele de exprimare in scris.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0507 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.