LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Caietul elevului. Clasa a V-a.

LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Caietul elevului. Clasa a V-a.
PRP: 30,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 28,50 lei
Diferență: 1,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060762980
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 136
Format: 297 x 210
Categoria: Clasa V - a

DESCRIERE

LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Caietul elevului. Clasa a V-a.

Florentina Sâmihăian, Sofia Dobra, Monica Halaszi, Anca Davidoiu-Roman, Horia Corcheș

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 180 din anexa Ordinului. Lucrare în conformitate cu programa școlară în vigoare pentru disciplina Limba și literatura română (clasele a V-a - a VIII-a), programă avizată cu Ordinul Ministerului Educației Naționale nr. 3393/28.02.2017.

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şse regăseşte la poziţia nr180 din anexa Ordinului. 

Lucrarea este realizată în conformitate cu Programa şcolară pentru disciplina Limba şi literatura românăclasele a V-a VIII-a în vigoareaprobată prin OM Nr. 3393/28.02.2017

6 unităti de învăţare

• 3 domenii de conţinut:Lectură, Limbă, Redactare

texte-suport atractive

• exerciţii diverse

Caietul elevului este auxiliarul noului manual de limba si literatura română ART, dar poate fi utilizat, punctualîcompletarea oricărui manual şcolar. Acesta este structurat în jurul şase unităţde învăţare subsumate temei recomandate de programăEu şuniversul meu familiar.

Aplicaţiile propuse vizează cu precădere trei dintre domeniile de conţinut - LecturăLimbă şi Redactare -, pentru că acestea sunt domeniile care necesită, frecvent, contexte suplimentare de exersare pentru a consolida cele învăţate.

Inovator din punct de vedere didactic şi atractiv prin textele-suport propuse, caietul poate fi utilizat zilnic la clasă, pentru elevii cu ritm susţinut de lucru, dar şi acasăpentru realizarea temelor.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0195 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.