Matematică - Culegere pentru clasa a V‑a

Matematică - Culegere pentru clasa a V‑a
Preț: 25,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 140
Categoria: Clasa V - a

DESCRIERE

Matematică - Culegere pentru clasa a V‑a

Ion Cicu, Ștefan Smarandache, Silvia Mareș, Ioana Iacob, Răzvan Ceucă

 
 
 

Culegerea de matematică este concepută ca o prelungire a manualului care îi ajută pe elevi să lucreze mai mult sau să se pregătească pentru concursuri şi olimpiade.

Lucrarea este structurată pe mai multe părți.

În prima parte, pentru fiecare titlu din manual, vă propunem câte 10 probleme cu grad diferit de dificultate: primele patru uşoare, următoarele patru de nivel mediu şi ultimele două cu grad sporit de dificultate. Acestea sunt precedate, uneori, de probleme rezolvate din manual, indicându-vă numărul problemei şi pagina la care se găseşte.  

Partea a doua cuprinde modele pentru lucrările scrise din fiecare semestru.

În partea a treia am selectat probleme care s-au dat de-a lungul timpului fie la Olimpiada de matematică, fie la Concursul „Gazeta Matematică şi viitoriolimpici.ro“.

Ultima parte conţine răspunsurile problemelor din prima parte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0461 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.