MAGIA DIVINĂ

MAGIA DIVINĂ
-10%
Preț: 8,55 lei
9,50 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 116
Format: 14x20

DESCRIERE

MAGIA DIVINĂ

CELE ŞAPTE SECRETE SACRE ALE MATERIALIZĂRII, O NOUĂ INTERPRETARE A MANUALULUI CLASIC DE ALCHIMIE HERMETICĂ, KYBALIONUL

Doreen Virtue

 
 

    Dezvăluirea Secretelor hermetice străvechi, ale Alchimiei şi Magiei Divine! 

            Aveţi capacităţi magice naturale, care pot atât să vă ridice viaţa la un cu totul alt nivel, cât şi săi vindece şi săi ajute pe cei dragi şi pe pacienţii voştri. Primul învăţător al magiei Divine a fost un înţelept egiptean, pe nume Hermes Trismegistul. Învăţăturile sale – denumite „Hermetică” – au fost predate doar pe cale orală sau prin intermediul scrierilor criptice. În anul 1908, trei elevi în hermetică au consemnat aceste învăţături, publicândule întro carte cu titlul Kybalionul. Însă și această lucrare sa dovedit a fi greu de înţeles, din cauza limbajului său arhaic şi derutant.

            Acum, în Magia Divină, Doreen Virtue prezintă o versiune a Kybalionului, scrisă întrun limbaj modern şi uşor de înţeles. Ea face comentarii şi sugestii practice, pe fondul propriei reuşite în aplicarea învăţăturilor hermetice în procesul de vindecare şi de materializare. Cu ajutorul Magiei Divine, puteţi să vă stăpâniţi stările de spirit, să eliberaţi negativitatea, să materializaţi noi aspecte ale abundenţei şi să atrageţi şanse minunate în toate domeniile vieţii personale. Atâta vreme cât trăim pe planul pământesc, material, materia este reală pentru noi. Ea nu este mai puţin reală doar pentru că înţelegem adevărul ştiinţific despre atomi sau învăţăturile Hermetice despre natura mentală a Universului.

            Putem controla materia prin aplicarea forţelor superioare. Este mai bine decât a ne preface că materia nu există. Legile naturale sunt constante şi nu putem scăpa de ele. Cu toate astea, putem învinge aceste legi prin aplicarea altora, superioare.

            În ceea cei priveşte pe oameni, Universul, legile şi fenomenele sale sunt reale. Universul este mereu schimbător şi trecător – deci, în sensul Absolutului, el nu este real. Cu toate acestea, trebuie să trăim şi să acţionăm ca şi cum Universul şi materia trecătoare ar fi reale. În lumea materială, Mentalismul, puterea gândurilor noastre reprezintă cea mai importantă forţă naturală

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0449 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.