Mandala fiintei

Mandala fiintei
thumbthumb
Preț: 53,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2010
Pagini: 374

DESCRIERE

Doctorul Richard Moss este un om care a trăit Revelaţia. Este un om care a experimentat  starea de conştiinţă supremă a fiinţei omeneşti în care aceasta trăieşte deplin. Este acea stare de conştiinţă despre care vorbesc misticii şi care, odată trăită, ne schimbă pentru totdeauna. Richard Moss şi-a dedicat viaţa unei misiuni enorme: aceea de a-i învăţa şi pe alţii cum să trăiască la cel mai înalt nivel energetic posibil pentru o fiinţă omenească. Această vitalitate radicală cum o numeşte el, înseamnă trăirea la maximum a unei vieţi pline de autenticitate, de energie debordantă şi mai ales de bucurie.

Mandala fiinţei este una dintre cele mai celebre cărţi ale doctorului Richard Moss şi cuprinde o cale practică foarte eficientă prin care se poate accesa această stare de vitalitate radicală ce caracterizează o fiinţă umană trezită la adevărata sa conştiinţă. Cheia acestei practici este ancorarea în momentul prezent.

Călătoria pe care ne-o propune Richard Moss este o călătorie spre libertate a propriei noastre Fiinţe. Este o călătorie care presupune descătuşarea Fiinţei din lanţurile propriilor temeri, ale sentimentelor auto-limitatoare, o călătorie în cursul căreia intervin înţelegeri profunde, vindecări spontane şi creativitatea debordantă ce însoţeşte întotdeauna expansiunea conştiinţei.

Doctorul Richard Moss este unul dintre cei mai respectaţi autori şi învăţători în domeniul transformării interioare şi al trăirii conştiente. De peste 30 de ani el însoţeşte mii de oameni, prin intermediul cărţilor şi cursurilor sale, pe drumul către înţelepciunea şi puterea adevăratului nostru Sine.

După Fluturele Negru, o primă carte excepţională a dr Richard Moss, Elena Francisc are plăcerea de a vă prezenta în seria cărţilor care vă pot schimba viziunea asupra lumii, Mandala Fiinţei, o carte la care veţi reveni mereu.

Dr. Richard Moss şi-a cîştigat aprecierea în primul rînd prin activitatea sa de profesor şi catalizator al schimbării, dar şi prin curajul şi dorinţa de a întrupa energii superioare, fără a-şi nega însă latura umană.
În prezent, conduce propriul centru de meditaţie, fiind recunoscut pentru cariera de profesor şi psiholog, a cărei vechime se apropie de douăzeci şi cinci de ani. Activitatea sa de cercetare s-a concentrat în cinci lucrări dedicate aflării resorturilor interne de transformare existente în fiecare dintre noi. De profesie medic, Richard Moss s-a dedicat studiului spiritualităţii şi a efectelor acesteia iar seminarile sale au acoperit Statele Unite, America de Sud, Europa şi Australia.
Pentru mai multe detalii privind viaţa şi activitatea lui Richard Moss, vizitaţi http://www.richardmoss.com

Limba: romana

Nr.pagini: 374

Dimensiuni: 23x15

An aparitie: 2010

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0188 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.