Manual Biologie – clasa a V-a

Manual Biologie – clasa a V-a
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-590-942-7
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 120
Format: 29 x 20.5
Categoria: Clasa a 5 a

DESCRIERE

Manual Biologie – clasa a V-a

Claudia Ciceu, Georgeta Costea

Manualul de Biologie – clasa a V-a este câștigător al licitației organizate de Ministerul Educației și aprobat prin OM nr. 4065/16.06.2022.

Manualul este organizat în cinci unități de învățare care respectă domeniile de conținut ale programei școlare, iar lecțiile sunt structurate echilibrat și oferă informațiile corecte din punct de vedere științific, adecvate vârstei elevilor.

Aspecte ale lecției sunt abordate sistematizat, astfel că:

  • prin rubrica Rețin informațiile principale sunt rezumate;
  • în rubrica Descopăr, elevii sunt stimulați să coopereze și să găsească soluții, idei, exemple, argumente la situațiile prezentate;
  • rubrica Dicționar îmbogățește vocabularul elevului cu termeni specifici biologiei;
  • rubrica Știați că, unde se propun noi abordări, se prezintă alte perspective și se stimulează curiozitatea de a afla mai mult.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0211 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.