Matematică. Bacalaureat 2024. Filiera tehnologică. Exerciții recapitulative. Teste

Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068952277
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 284

DESCRIERE

Matematică. Bacalaureat 2024. Filiera tehnologică. Exerciții recapitulative. Teste

Autor: Marius Burtea, Georgeta Burtea

Lucrarea " Matematica. Bacalaureat, filiera tehnologica. Exercitii recapitulative, teste ” reprezinta o culegere de probleme necesara in pregatirea examenului de Bacalaureat. 

Aceasta este in concordanta cu Programa de Bacalaureat elaborata pentru:

- Filiera tehnologica, profilul servicii - toate calificarile profesionale, profilul resurse

- toate calificarile profesionale, profilul tehnic - toate calificarile profesionale.

Continutul lucrarii este structurat astfel:

1). Breviar teoretic, specific capitolului sau paragrafului studiat.

2). Teme recapitulative, clasele a IX-a - a XII-a in concordanta cu Programa de Bacaluareat, 

Seturile de exercitii propuse au fost grupate dupa gradul  de dificultate sau de complexitate. Astfel elevul este atentionat asupra modului de abordare a rezolvarii problemelor. De asemenea este facilitata colaborarea elevilor pentru gasirea unor cai eficiente de rezolvare.

- Exercitii pentru exersarea si consolidarea cunostiintelor semnalate cu indicativul Exersare-consolidare.

In general, aceste probleme sau exercitii, avand un grad de dificultate mai scazut, necesita un mod individual de lucru si o aplicare directa a cunostiintelor din aria respectiva de continut. Ele apeleaza in general la cunostiintele de baza care nu necesita un volum mare de calcul sau metode si procedee  avansate in rezolvare. In rezolvarea lor elevii pot folosi breviarul teoretic dat in auxiliar sau manualul.

- Exercitiii pentru aprofundarea si dezvoltarea cunostiintelor semnalate cu indicativul Aprofundare-dezvoltare.

 Acestea au un grad mai mare de dificultate necesitand corelarea mai multor arii de continut sau procedee de rezolvare. Ele pot fi abordate de catre elevi in mod individual sau in colaborare cu alti colegi sau/si profesorul clasei.

3). Teste complete de pregatire in vederea sustinerii examenului de Bacalaureat

Fiecare dintre cele trei parti ale unui test este punctata cu 30 de puncte, repartizate in mod egal in cadrul fiecaruia. Din oficiu se acorda 10 puncte.

In cadrul rezolvarii testelor sunt prevazute punctaje intermediare, acestea facilitand autoevaluarea gradului de pregatire a elevilor rezolvitori.

4). Solutii,  indicatii de rezolvare, raspunsuri

Culegerea este realizata de un colectiv largit de profesori de matematica cu o bogata experienta profesionala, realizand o unitate in diversitatea de gandire si idei, dand o garantie a posibilitatii parcurgerii intregii programe de bacalaureat prin probleme adecvate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0807 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.