MATEMATICA - CONSOLIDARE. MODALITATI DE LUCRU DIFERENTIATE. CLASA A III-A

MATEMATICA - CONSOLIDARE. MODALITATI DE LUCRU DIFERENTIATE. CLASA A III-A
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-47-2505-2
Editura:
Anul publicării: 2017
Ediția: III
Pagini: 160
Format: 20X26
Categoria: Clasa III - a

DESCRIERE

MATEMATICA - CONSOLIDARE. MODALITATI DE LUCRU DIFERENTIATE. CLASA A III-A

Daniela Berechet, Florian Berechet, Lidia Costache, Jeana Tita

 
 

Matematica - Clasa a III-a este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 5003/02.12.2014.
Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar Sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare. Lucrarea contine, pe langa exercitii si jocuri, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, iar prin sugestiile metodologice moderne si atractive face posibila invatarea individualizata.
Imbogatit cu un abundent material iconografic, care nu numai ca usureaza, dar face procesul invatarii amuzant, volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, ce poate fi semnat de profesor si se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar.

Culegerea cuprinde teste pentru Concursul Scolar National de Competenta si Performanta COMPER (www.concursurilecomper.ro).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0780 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.