Matematică. Filiera tehnologică, clasa a 12-a

Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068952260
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 252

DESCRIERE

Matematică. Filiera tehnologică, clasa a 12-a

Autor: Marius Burtea, Georgeta Burtea

Culegerea de probleme "Matematica" pentru clasa a XII-a face parte dintr-o serie de mai multe lucrari care urmareste ascendent cunostintele de matematica pe care elevul le primeste intr-un ciclu complet de patru ani. 

 

Lucrarea este elaborata in conformitate cu programa scolara corespunzatoare ofertei educationale Trunchi comun de tip Mtehnologic.

 

Continutul culegerii de probleme reprezinta punctul de vedere profesional al unui colectiv largit de profesori de specialitate care a partitionat intregul pe temele si lecliile prevazute de programa scolara si care se regasesc in manualele scolare. De aceea, culegerea devine un instrument foarte necesar atat elevilor cat si profesorilor pentru completarea studiului pe unitati de invatare sau pe ansamblu.

 

Ca element de noutate apare acela ca fiecare tema este trecuta prin cel putin patru faze, faze care dau consistenta lucrarii: 

• Breviarul teoretic - rezuma principalele notiuni teoretice care recomanda tema in discutie. 

• Exercitii si probleme rezolvate - ofera modele de rezolvare pentru tipuri esentiale de probleme din cadrul temei in studiu. 

• Exercitii si probleme propuse, parte formata din seturi de probleme variate care sa corespunda tratarii cat mai complete a tematicii propuse.

 

Seturile de exercitii propuse au fost impanite dupa gradul lor de complexitate.

• Exercitii pentru exersarea cunostiintelor semnalate cu indicativul Exersare.

• Exercitii pentru aprofundarea cunostiintelor semnalate cu indicativul Aprofundare.

• Exerctii pentru realizarea performantei semnalate cu indicativul Dezvoltare.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0545 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.