Matematică. Olimpiade și concursuri școlare 2018. Clasele VII-VIII

DESCRIERE

Matematică. Olimpiade și concursuri școlare 2018. Clasele VII-VIII

BONDOC Gabriela;CAINICEANU Gheorghe;CHIRFOT Carmen-Victorita;CONSTANTIN Vasile Tomita;DRAGA-TATUCU Mariana;LUNGU Vlad;RADUCAN Emilia;RIMNICEANU Elena;STRETCU Daniel

 
 
 
 
Culegerea de față conține majoritatea problemelor date la concursurile de matematică din România  la clasele a VII-a și a VIII-a în anul școlar 2017-2018. Enunțurile și soluțiile au fost redactate cu grijă de unii dintre cei mai profesioniști și pasionați profesori din țară, care de-a lungul anilor au cizelat competențele matematice ale multor intelectuali cu care azi ne mândrim.
Culegerea poate fi considerată o continuare pentru pregătirea de performanță a celor din colecția Mate 2000 Excelență. În redactarea soluțiilor, s-a avut în vedere ca inclusiv părinții să poată ajuta la pregătirea copiilor pentru concursurile școlare, folosindu-se de acest auxiliar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0223 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.