Matematică. Olimpiade și concursuri școlare 2018. Clasele IX-XII

Matematică. Olimpiade și concursuri școlare 2018. Clasele IX-XII
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-2830-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 336
Format: 19X23,5

DESCRIERE

Matematică. Olimpiade și concursuri școlare 2018. Clasele IX-XII

BONDOC Gabriela;CAINICEANU Gheorghe;CHIRFOT Carmen-Victorita;CONSTANTIN Vasile Tomita;DRAGA-TATUCU Mariana;LUNGU Vlad;RADUCAN Emilia;RIMNICEANU Elena;STRETCU Daniel

 
 
 

Culegerea de față conține majoritatea problemelor date la concursurile de matematică din România la clasele a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a în anul școlar 2017-2018. Enunțurile și soluțiile au fost redactate cu grijă de unii dintre cei mai profesioniști și pasionați profesori din țară, care de-a lungul anilor au cizelat competențele matematice ale multor intelectuali cu care azi ne mândrim.
Culegerea poate fi considerată o continuare pentru pregătirea de performanță a celor din colecția Mate 2000 Excelență. În redactarea soluțiilor, s-a avut în vedere ca inclusiv părinții să poată ajuta la pregătirea copiilor pentru concursurile școlare, folosindu-se de acest auxiliar.

Prof. univ. dr. Radu Gologan

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0273 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13