Matematica pentru excelenta. Clasa a V-a. Clubul Matematicienilor

Preț: 44,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060033639
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 302
Format: 16.5X24
Categoria: Clasa V - a

DESCRIERE

Matematică pentru excelență. Clasa a V-a.

Clubul Matematicienilor

Dana Heuberger, Gabriel Popa, Adrian Zanoschi, Marius Ciocartaș

 

Lucrarea a fost realizată în conformitate cu noua programă şcolară pentru disciplina Matematică, clasele a V-a- a VIII-a, aprobată prin O.M. nr. 3393/28.02.2017

 

Lucrarea contine peste 1 000 de probleme, alese cu grija, in conformitate cu programa clasei a V-a si cu cea pentru olimpiada, grupate in 30 de teme si 36 de teste de evaluare.
Temele prezentate au, acolo unde este necesara, o succinta parte teoretica si comentarii metodice, care subliniaza unele notiuni din programa scolara sau chiar adauga cunostinte noi.
La inceputul fiecarei teme se afla cateva probleme semnificative cu solutii complete, menite sa usureze rezolvarea setului de probleme propuse, a testelor de etapa si a celor finale.

In fiecare set, problemele sunt prezentate gradat, pe niveluri de dificultate, de la enunturi care pot fi rezolvate la clasa la enunturi preluate (sau adaptate) de la concursuri nationale sau internationale. Problemele alese sunt foarte variate si nu pun accentul pe dificultati de calcul (care pot fi depasite la clasa), ci pe ingeniozitatea si atractivitatea ideilor necesare pentru a le putea rezolva.
Testele de evaluare au structura celor de la concursurile scolare; timpul de lucru recomandat pentru fiecare dintre acestea este de cel mult trei ore.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0594 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.