Matematică și explorarea mediului. Caiet de lucru pentru clasa a II-a

Preț: 29,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3964-6
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 120
Format: 20.5 x 26
Categoria: Clasa II - a

DESCRIERE

Matematică și explorarea mediului. Caiet de lucru pentru clasa a II-a

Autor: Adriana Briceag, Ionela Catalina Bogdan, Maria Ionela Milos, Maria Cornelia Postoaca

Auxiliarul didactic Matematică și explorarea mediului – caiet de lucru pentru clasa a II-a este elaborat în conformitate cu Programa școlară pentru disciplina Matematica și explorarea mediului, aprobată prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013, și reprezintă un material complementar manualului de Matematica și explorarea mediului pentru clasa a II-a.

Exercițiile-joc propuse într-un cadru structural, al matematicii și al cunoașterii mediului, fac din această lucrare un instrument necesar înțelegerii și aprofundării cunoștințelor. Noțiunile matematice și cele despre mediul înconjurător se împletesc armonios în conținutul itemilor ce respectă principiul gradării de la simplu la complex, precum și principiul varietății, având caracter obiectiv, semiobiectiv sau subiectiv. Auxiliarul propune sarcini de lucru în perechi sau în echipe, făcând învățarea un joc atractiv și interactiv.

Grafica prietenoasă, bogăția, calitatea și ingeniozitatea exercițiilor propuse, necesare în realizarea activităților instructiv-educative, recomandă acest auxiliar ca un intrument de sprijin plăcut și util tuturor celor implicați în educația și dezvoltarea armonioasă a micilor școlari.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0534 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.