Matematica si explorarea mediului. Manual clasa 1 - Mirela Mihaescu

Matematica si explorarea mediului. Manual clasa 1 - Mirela Mihaescu
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069030479
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 144
Categoria: Clasa a 1-a

DESCRIERE

Matematica si explorarea mediului. Manual clasa 1

Mirela Mihaescu

 

 

 

Manualul tipărit este împărțit în 12 unități de învățare și recapitulare, prezentate sub forma unor lecții de predare, recapitulare, evaluare, ameliorare și dezvoltare.
Manualul digital pune accent pe activități multimedia de învățare (animate, interactive) și îl ajută pe elev să aibă o experiență de învățare completă, potrivită vârstei.
Manualul digital include 63 de imagini, 49 de animații și 24 de jocuri,  experimente și exerciții interactive, selectate în funcţie de relevanţa pentru competențele specifice propuse de programa școlară pentru clasa I, pentru experienţa de viaţă şi interesul elevilor.

Avantaje
Încurajează gândirea critică, capacitatea de colaborare, lucrul în echipă, învățarea prin descoperire.
Constituie un suport util în predare, un adevărat ghid al elevului spre învăţarea prin descoperire
Lecțiile includ explicații, exerciții în cadrul cărora elevul construieşte şi reconstruieşte învăţarea, pornind de la achiziţiile anterioare şi de la experienţa de viaţă
Oferă o varietate de metode de evaluare tradițională și complementară, relevante pentru competențele specifice propuse de programa școlară pentru clasa I.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0190 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.