MEM - Clasa I - Caietul elevului (Varianta - EDP 2 Bălan, Voinea, Andrei, Stan)

DESCRIERE

MEM - Clasa I - Caietul elevului (Varianta - EDP 2 Bălan, Voinea, Andrei, Stan)

Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

Auxiliarul Caietul meu de matematică și explorarea mediului - Clasa Ireprezintă o resursă ce poate completa, la nivelul aplicațiilor, oricare dintre manualele școlare aprobate, dar, în special, poate fi utilizat cu succes alături de manualul Editurii Didactice și Pedagogice, autori: Constanța Bălan, Cristina Voinea, Corina Andrei și Nicoleta Stan.

Este conceput ca un instrument ce oferă contexte multiple și variate pentru formarea competențelor, putând fi considerat un partener de învățare și de joacă al elevului de clasa I, un reper pentru cadrul didactic, un suport pentru părinți în formarea și dezvoltarea propriilor copii.

Structurat în 10 unități de învățare, corelat cu structura manualului de Matematică și explorarea mediului al Editurii Didactice și Pegagogice, auxiliarul conține sarcini atractive, cu grade diferite de dificultate, care vizează achizițiile  matematice specifice vârstei, dezvoltarea capacității de rezolvare a problemelor, încurajează gândirea activă și creativă, precum și  interesul și curiozitatea copiilor. Imaginile oferă suport pentru învățare, captează și orientează atenția, surprind aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate. Sunt integrate pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare și evaluării finale.

Caietul poate fi utilizat atât la şcoală, în cadrul orelor de curs, cât şi acasă, pentru activitatea independentă.

Caietul este în legătură cu platforma Școala Intuitext, care oferă dimensiunea digitală a învățării fapt ce reprezintă un atu pentru atragerea copiilor spre învățarea cu ajutorul mijloacelor moderne puse la dispoziție de tehnologia actuală pentru activitatea online.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0188 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.