Metalul pierdut (volumul al șaptelea al seriei Născuţi din ceaţă)

Metalul pierdut (volumul al șaptelea al seriei Născuţi din ceaţă)
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-2056-7
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 640
Format: 130 x 200

DESCRIERE

Metalul pierdut (volumul al șaptelea al seriei Născuţi din ceaţă)

Autor: Brandon Sanderson

În Metalul pierdut, ultimul volum al celei de-a doua saga a seriei Născuţi din ceaţă, cititorul se reîntâlnește cu Waxillium Ladrian, care, devenit senator al unui oraș important, încearcă să deconspire organizaţia obscură Set, ce începuse să răpească oameni având printre rudele lor de sânge persoane înzestrate cu puteri allomantice. Detectivul Marasi Colms și partenerul ei Wayne află de existenţa unor stocuri de arme destinate orașului Bilming, iar ancheta lor duce la descoperirea unei piste noi.
Wax descoperă un nou tip de explozibil cu o extraordinară putere de distrugere și își dă seama că Set deja îl deţine, iar un kandra nemuritor aflat în slujba zeului Scadrialului, Armonie, dezvăluie că Bilmingul a căzut sub influenţa unui alt zeu, Trell, venerat de Set. Însă Marasi este recrutată de fiinţe din alte lumi înzestrate cu abilităţi ciudate care pretind că scopul lor este să protejeze Scadrialul... cu orice preţ.
Va reuși oare Wax să redevină eroul de care Scadrialul are nevoie, în condiţiile în care planeta și milioanele de oameni care o populează sunt ameninţate de un sfârșit năprasnic și catastrofal?

„O aventură fantasy, o cursă contracronometru desfășurată în încercarea de a împiedica un grup de fanatici să distrugă lumea... O încheiere în ritm alert și cu final fericit a celei de-a doua epoci a seriei Născuţi din ceaţă." – Kirkus Reviews

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0177 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.