Metoda Ikigai - secrete japoneze pentru a-ţi descoperi adevărata pasiune şi a-ţi atinge ţelurile în viaţă

Metoda Ikigai - secrete japoneze pentru a-ţi descoperi adevărata pasiune şi a-ţi atinge ţelurile în viaţă
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 224
Format: 13X20

DESCRIERE

Metoda Ikigai - secrete japoneze pentru a-ţi descoperi adevărata pasiune şi a-ţi atinge ţelurile în viaţă

Hector Garcia, Francesc Miralles

 
 
    După publicarea bestsellerului Ikigai. Secrete japoneze pentru o viaţă lungă şi fericită (Humanitas, 2017), autorii au primit sute de mesaje de la cititorii entuziasmaţi, care, printre altele, voiau răspunsuri concrete la întrebări de tipul: Cum îmi descopăr ikigai-ul (pasiunea vieţii, „acel lucru pentru care merită să trăieşti")? Ştiu care este pasiunea vieţii mele, dar cum să mă dedic ikigai-ului de vreme ce sunt întotdeauna atât de ocupat? Cum aş putea să-mi realizez visul?
    Răspunsurile lui Hector Garcia (Kirai) şi Francesc Miralles se află în această a doua carte, în întregime practică. Metoda ikigai, 
spun autorii, oferă un instrument care-ţi va revoluţiona viitorul, ajutându-te să-ţi înţelegi trecutul ca să trăieşti în prezent aşa cum doreşti.
    Vei face o călătorie iniţiatică: vei poposi în trei locuri emblematice ale Japoniei - Tokyo, Kyoto şi sanctuarul de la Ise - pentru a-ţi explora istoria personală în căutarea ikigai-ului. Vei beneficia de 35 de soluţii practice pentru cultivarea ikigai-ului tău, inspirate din înţelepciunea japoneză şi din psihologia modernă şi însoţite de numeroase exerciţii. Aceste soluţii fac apel, printre altele, la gândirea shinkansen, slowlife, arta haikuului, koan, puterea gândirii laterale, kaizen, îmbunătăţirea continuă, serendipitate, enso-cercul armoniei interioare...
    Urmând cu consecvenţă metoda ikigai, vei ajunge acolo unde imposibilul devine posibil.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0376 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.