Shinrin-yoku Arta japoneză a băilor de pădure - Francesc Miralles, Héctor García (Kirai)

Shinrin-yoku Arta japoneză a băilor de pădure - Francesc Miralles, Héctor García (Kirai)
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-50-6590-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 176
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Shinrin-yoku Arta japoneză a băilor de pădure

 

Francesc Miralles, Héctor García (Kirai)

Traducere de Camelia Dinică

 

În Japonia, shinrin-yoku reprezintă un concept-cheie pentru îngrijirea sănătății. După cum au demonstrat ultimele cercetări, shinrin-yoku, sau arta japoneză a băilor de pădure, reduce anxietatea și stresul acumulate în urma vieții agitate de la oraș și aduce schimbări pozitive în fiecare aspect al existenței noastre.

 

Héctor García și Francesc Miralles ne amintesc de strânsa legătură dintre oameni și natură, prezentându-ne istoria, știința și filozofia din spatele acestei străvechi practici terapeutice. De asemenea, ne oferă sfaturi despre cum să ne încărcăm cu energie în locuri retrase și pașnice și cum să menținem această stare de liniște, chiar dacă locuim într-un oraș aglomerat.  Shinrin-yoku – sau întoarcerea în mijlocul naturii – ne poate readuce pe calea fericirii.

 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0277 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13