Micronutrienti vitaminici si minerali in suplimente alimentare - Gabriela Garban

Micronutrienti vitaminici si minerali in suplimente alimentare - Gabriela Garban
Preț: 90,30 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789733909385
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 280
Format: 17 x 24

DESCRIERE

Micronutrienti vitaminici si minerali in suplimente alimentare

Gabriela Garban

Micronutrientii prezenti in alimente si utilizati ca ingrediente in obtinerea suplimentelor alimentare si, in unele cazuri, a alimentelor fortificate fac obiectul unor studii de interes din ce in ce mai crescut pentru consumul acestora. Acestia se grupeaza in trei clase: macronutrienti, micronutrienti si alti nutrienti. In clasa micronutrientilor au fost incluse vitaminele si compusii minerali. Volumul de fata se refera la un domeniu circumscris al «stiintei alimentului si alimentatiei umane», cel al micronutrientilor. Se urmareste cunoasterea compozitiei si structurii, a proprietatilor fizico-chimice, activitatea biologica, relatia structura chimica-activitate biologica, definirea valorilor nutritionale de referinta s. a. Toate acestea fac obiectul de activitate al unor prestigioase organisme internationale – FDA in SUA si EFSA in UE. Lucrarea poate fi consultata atat de persoane specializate sau curs de specializare (studenti la licenta, masterat sau doctorat) in domeniul abordat sau conex acestuia, cat si de publicul larg.

Cuprins: Bioconstituenti si nutrienti. Suplimente alimentare cu micronutrienti: date sinoptice. Micronutrienti vitaminici in suplimente alimentare. Micronutrienti minerali in suplimente alimentare. Substante biologic-active.

Adresabilitate: Medici, nutritionisti, farmacisti, reprezentanti ai companiilor farmaceutice, biochimisti, specialisti in chimia alimentara, studenti la licenta, masterat sau doctorat, publicul larg.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Tratamente naturiste, alternative, diete

Created in 0.0179 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.