Numerologia pe înțelesul tuturor - Michelle Buchanan

Numerologia pe înțelesul tuturor - Michelle Buchanan
PRP: 33,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 28,05 lei
Diferență: 4,95 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066394079
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 256
Format: 13X20

DESCRIERE

Numerologia pe înțelesul tuturor

Michelle Buchanan

 

 

Data nașterii și numele îți spun multe despre scopul vieții tale și te ajută să iei decizii în cunoștință de cauză. Răspunsurile sunt ușor de descoperit prin numerologie!

Michelle Buchanan, autoarea cărții Numerologia pe înțelesul tuturor, te învață cum să-ți transformi viața prin înțelepciunea acestui sistem antic. Ea îți explică modul în care numerologia oferă informații despre cine ești, de ce te afli aici și încotro te îndrepți.

Cartea de față te ajută:

• să-ți descoperi destinul ales și scopul vieții

• să prezici și să planifici viitorul 

• să-ți descoperi punctele forte, provocările, lecțiile de viață și potențialul lor

• să-ți alegi o carieră, o relație și un loc de reședință adecvate

• să-ți planifici evenimente importante din viață (căsătoria, schimbarea locului de muncă, mutarea casei, călătoriile etc.)

„Totul în Univers are o vibrație energetică, iar numerele nu fac excepție. De fapt, fiecare număr și fiecare literă au propria vibrație ce contribuie la povestea vieții tale și o influențează. Numerologia constituie studiul relației pe care numerele și literele o au cu personalitatea și evenimentele vieții noastre. Este o știință metafizică străveche ce revelează șablonul vieții fiecărei ființe umane și este unul dintre cele mai precise și puternice instrumente disponibile astăzi prin care să te ajuți singur.“ - Michelle Buchanan

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0192 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.