O viaţă împlinită - cum să exploatezi puterea infinită a coincidenţelor Deepak Chopra

O viaţă împlinită - cum să exploatezi puterea infinită a coincidenţelor
Deepak Chopra
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3137-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 232
Format: 14.5x20.5

DESCRIERE

O viaţă împlinită - cum să exploatezi puterea infinită a coincidenţelor


Deepak Chopra

Dacă ai putea să îţi compui propriile miracole, ce miracole ai alege?
   În fiecare zi se întâmplă miracole. Nu numai în sate îndepărtate din ţară sau în locuri sfinte din cine ştie ce parte a globului, ci şi aici, în propria noastră viaţă. Erup la suprafaţă din sursa lor ascunsă, ne înconjoară cu oportunităţi şi apoi dispar. Dacă devenim receptivi la prezenţa miracolelor, într-o secundă viaţa ne poate fi transformată într-o experienţă uimitoare, minunată şi încântătoare, mult peste limita a tot ce ne-am fi putut imagina.
   Această carte nu o să îţi 
schimbe viaţa peste noapte, dar vei putea învăţa despre:
   - Sincronicitate în natură
   - Natura Sufletului
   - Rolul Coincidenţei
   - Dorinţe şi Arhetipuri
   Iar dacă eşti dispus să hărăzeşti în fiecare zi puţin timp pentru înţelegerea şi aplicarea metodelor sincronizării destinului, vei descoperi că miracolele nu sunt numai posibile, ci sunt şi extrem de multe. În acest moment, seminţele unui destin perfect zac în interiorul tău în adormire. Eliberează-le potenţialul şi trăieşte o viaţă minunată, mai frumoasă decât orice vis.
   Ca lider mondial şi pionier în domeniul medicinei minte-corp, Chopra transformă modul în care lumea percepe bunăstarea fizică, mentală, emoţională, spirituală şi socială. Deepak Chopra este cunoscut drept un prolific autor a peste şaizeci şi cinci de cărţi dintre care douăzeci sunt bestselleruri New York Times.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0379 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.