Oracolul arhanghelului Gabriel

Oracolul arhanghelului Gabriel
PRP: 94,50 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 92,00 lei
Diferență: 2,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8742-88-5
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 136+44
Format: 10X12

DESCRIERE

Oracolul arhanghelului Gabriel

 

 

Arhanghelul Gabriel ne aduce cunoştinţele necesare pentru a merge mai departe în călătoria noastră spirituală, îndrumându-ne astfel să ne îndreptăm spre lumină. El ne învaţă să simţim starea de compasiune şi nu starea de milă, astfel să putem să ne cufundăm în esenţa propriului suflet.
    Graţie acestui joc divinatoriu, veţi putea să vă conectaţi la raza galben-aurie a Arhanghelului Gabriel, pentru a comunica astfel cu el şi pentru a înţelege etapele pe care este necesar să le parcurgeţi pentru a vă putea percepe vocea inimii.
    Arhanghelul Gabriel este aici pentru a vă aduce răspunsul la întrebările voastre, dar mai ales pentru a vă confirma ceea ce simţiţi deja. Sunteţi înzestraţi cu capacităţi psihice şi merită ca, fiind plini de credinţă, să vă deschideţi conştiinţa către Absolut.
    Pentru a primi mesajele Arhanghelului Gabriel, este nevoie să ne simţim bine ancoraţi şi conştienţi de propriul nostru loc pe Pământ. Atunci când extragem lamelele acestui oracol, conform ghidării Arhanghelului Gabriel, toţi centrii noştri subtili energetici vor înflori, fiind îmbăiaţi de energia sa sublimă.
    Încă de la primul contact cu lamelele, vom urmări să lăsăm raza galben-aurie a Arhanghelului Gabriel să ne pătrundă chakra plexului solar (manipura chakra). Vom simţi atunci cum urcă în noi o energie care ne va ajuta să ne conectăm la energia universală. În acel moment vom fi pregătiţi să extragem o lamelă. Nu veţi face nicio greşeală deoarece, fie că acea lamelă va cădea din pachet, fie că o veţi extrage cu ochii închişi, veţi alege întotdeauna lamela care se potriveşte întrebării voastre.

Cutia conţine  o broşură cu 136 de pagini şi un set de 44 lamele

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0213 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.