Oracolul Lucreaza cu lumina ta interioara - Rebecca Campbell

Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 5940541880004
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 128 și 44 de cărți-oracol color
Format: 10X13,5

DESCRIERE

Oracolul Lucreaza cu lumina ta interioara

EȘTI PREGĂTIT SĂ LUCREZI CU LUMINA TA INTERIOARĂ?

Rebecca Campbell

 

Acest set minunat de 44 de cărți-oracol a fost conceput ca să te ajute să aduci lumină în lume cu prezența ta. Lucrând cu cele cinci suite ale sale și conectându-te cu intuiția ta, vei putea începe să trăiești o viață în armonie cu cel care ești tu cu adevărat.

 

Cărțile confirmării îți oferă o călăuzire rapidă, cu răspunsuri de tip alb sau negru;

· Cărțile interogării te ajută să-ți auzi șoaptele sufletului;

· Cărțile acțiunii te ghidează către acțiunea pe care să o întreprinzi;

· Cărțile transmiterii te conectează cu energiile de suport.

 

Ghidul îți dă explicații despre cum să folosești Oracolul Lucrează cu Lumina Ta Interioară pentru a-ți aprofunda relația cu sufletul tău și cu Sursa tuturor lucrurilor. Conține mesaje cu semnificații profunde pe fiecare din cele 44 de cărți ale oracolului și te învață cum să te conectezi cu cărțile de joc, cum să-ți activezi un spațiu al sufletului înainte să începi să lucrezi, cum să folosești diferite tipuri de etalări ale cărților și cum să interpretezi semnificația lor pentru alte persoane.

Atunci când lucrezi cu cărțile-oracol, vei descoperi că intuiția ți se amplifică, vocea sufletului tău devine mai puternică, iar tu ajungi să poți accepta pe deplin persoana care ești și lucrarea pe care ai venit să o faci aici.

Campbell Rebecca este o învățătoare spirituală renumită. www.rebeccacampbell.me

Danielle Noel este designer, scriitoare și artist, iar opera sa îmbină narațiunile mistice și viziunile intuitive. www.daniellenoel.art

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0501 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.