Proiectul Montauk - Peter Moon, Preston B. Nichols

PRP: 49,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 44,10 lei
Diferență: 4,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1965-83-3
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 392
Format: 14,5X21

DESCRIERE

Proiectul Montauk

experimente în timp

 

 

 

 

 "Proiectul Montauk: Experimente în Timp" expune cele mai uimitoare şi secrete proiecte de cercetare din istoria omenirii. Început cu "Experimentul Philadelphia" în anul 1943, unde grupul de cercetători de la Biroul Naval au adoptat Teoria Câmpului Unificat enunţată de Albert Einstein în încercarea de a face distrugătorul USS Eldridge invizibil la radar. În mod uluitor, vasul a devenit invizibil nu doar pe monitoarele radarelor - el a dispărut însă din timpul şi spaţiul cu care fiinţa umană este familiarizată, fiind teleportat inclusiv echipajul de la bord. "Experimentul Philadelphia" s-a dovedit a fi un dezastru total pentru membrii echipajului de pe Eldridge. Efectele experimentului au fost perturbări psihologice grave, traume fizice şi chiar decese.
   Au urmat apoi patruzeci de ani de cercetări intense, culminând cu misterioasele experimente de la Montauk Point, din statul New York, prin care au fost accesate forţe şi energii extraordinare, însuşi timpul fiind manipulat.
   "Proiectul Montauk" este relatarea lui Preston Nichols, care a lucrat ca director tehnic în cadrul proiectului. El a supravieţuit nenumăratelor ameninţări şi încercărilor de spălare a creierului. Relatare fascinantă a acestor cercetări, acest volum conţine descrieri ale unor aplicaţii tehnice proiectate pentru operarea directă asupra timpului, noţiuni prezentate pentru prima dată; ele se îmbină armonios cu uluitoarea poveste personală a lui Preston.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0839 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.