Soarele Negru - Peter Moon
40,50 lei
45,00 lei (-10%)

Soarele Negru - Peter Moon

Soarele Negru - Peter Moon
-10%
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc limitat
Autor:
ISBN: 978-973-1965-50-5
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 368
Format: 14,5X21

DESCRIERE

Soarele Negru

Conexiunea nazist-tibetană de la Montauk

Peter Moon

 

 

Soarele Negru continuă seria revelațiilor uluitoare cu care Peter Moon ne-a obișnuit o dată cu efortul său de aprofundare a misterioaselor sincronicități care i-au făcut lucrarile atât de cunoscute.
Soarele Negru este o aventură a conștiinței ce dezvăluie o paletă largă de noi informații. De la farfuriile zburătoare germane la misiunile SS în Tibet, suntem călăuziți pe o cale ce ne oferă cea mai profundă viziune asupra celui de-al Treilea Reich și asupra sfintelor relicve pe care naziștii le-au căutat cu încrâncenare: Arca Alianței și Sfântul Graal.

În strădania sa de dezlegare a misterelor ocultismului nazist, Peter Moon aruncă o privire în laboratorul străvechilor alchimiști, celebri deținători ai aurului alb, cu scopul de a pătrunde sensul secret al Cărții Egiptene și al Cărții Tibetane a Morților.

Cititorii care sunt familiarizați cu lucrările anterioare din seria Montauk vor putea aprofunda, prin lecturarea acestei cărți, înțelegerea forțelor enigmatice care au operat și continuă să existe la Montauk. Pentru cei care nu au citit cărțile anterioare, Soarele Negru face o recapitulare a acestora și vă permite să ajungeți direct în centrul subiectului.

Cu siguranță cei care vor citi această carte nu vor mai privi niciodată lumea cu aceiași ochi.

 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți similare

Created in 0.0200 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.27