Puterea miraculoasa a mintii tale, vol. 1 Joseph Murphy

Puterea miraculoasa a mintii tale, vol. 1 Joseph Murphy
Preț: 31,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 270
Format: 15x22

DESCRIERE

Puterea miraculoasa a mintii tale, vol. 1

Joseph Murphy

O colecţie fără precedent a lucrărilor transformatoare si faimoase ale autorului cărţii Puterea extraordinară a subconştientului tău.
 
Colecţia adună la un loc, intr-o serie de volume inspiratoare şi uşor de parcurs, unele dintre cele mai rare şi mai extraordinare cărţi scrise de Joseph Murphy.
 
Această antologie inegalabilă, Puterea miraculoasa a mintii tale cuprinde mai mult de 20 de cărţi şi broşuri, printre care: Puterea credinţei, Să ne bucurăm de belşug şi prosperitate, Semnificaţia reincarnării, De ce mi s-a petrecut aşa ceva? şi Elimină teama din viaţa ta.
 
Aceste lucrări sunt extrase din cea mai prolifică şi mai puternică perioadă din carierea lui Murphy şi vor fi o bucurie şi o încântare pentru toţi cititorii săi.
 
Din carte:
 
SUBCONŞTIENTUL Şl SĂNĂTATEA

Obiectivul terapeuticii mentale este de a crea un interes cât mal mare în întreaga lume, în vremurile actuale. Omul începe să-şi dea seama tot mal mult de puterile vindecătoare ce rezidă în mintea sa subconştientă. Este binecunoscut faptul că toate şcolile diferite de vindecare produc însănătoşiri într-un mod minunat.
 
Iar răspunsul la toate acestea se află în faptul că există un singur principiu vindecător: subconştientul; există un singur proces de vindecare: credinţa. De aceea Paracelsus a afirmat acest mare adevăr: „Indiferent dacă obiectul credinţei voastre este real sau fals, veţi obţine aceleaşi efecte".
 
Este un fapt dovedit că se produc însănătoşiri şi vindecări în diverse locuri sfinte din întreaga lume, cum ar fi Japonia, India, Europa şi pe continentut american.
 
Puteţi găsi multe teorii extrem de diferite, ce prezintă fiecare dovezi indubitabile pentru vindecările rezultate. In mod evident pentru cel care cunoaşte şi înţelege, toate acestea au la bază un principiu comun.
 
Indiferent de localizarea geografică sau de mijloacele folosite, nu există decât un singur principiu vindecător, iar procesul pentru fiecare vindecare este credinţa.
 
Primul lucru pe care trebuie să vi-l amintiţi este natura duală a minţii. Subconştientul este în mod constant supus puterii sugestiei; mai mult decât atât, subconştientul deţine controlul complet asupra funcţiilor, stărilor şi senzaţiilor corpului dumneavoastră.
 
Presupun că toţi cititorii acestei cărţi sunt familiarizaţi cu faptul că simptomele oricărei boli pot fi induse prin sugestie la subiecţii hipnotizaţi. De exemplu, un subiect aflat în stare hipnotică poate să sufere de temperatură ridicată, de faţă congestionată sau de frisoane, în funcţie de natura sugestiei primite.
 
In urma unor astfel de experimente se cunoaşte acum faptul că puteţi sugera unei persoane că este paralizată şi ea nu va mai putea merge. Durerea poate fi, de asemenea, indusă în orice parte a corpului.
 
De exemplu, puteţi ţine o cană cu apă rece sub nasul subiectului hipnotizat şi să-i spuneţi: „Este plină cu piper, miroase-o!", iar ei va începe să strănute. Ce credeţi că i-a cauzat strănutul, apa sau sugestia?

Dacă cineva este alergic ia o anumită plantă de câmp, puteţi plasa orice floare artificială sau chiar un pahar gol în faţa unei asemenea persoane hipnozitate şi, dacă îi spuneţi că acolo se află planta respectivă, persoana va declanşa simptomele obişnuite de alergie.
 
Acest lucru demonstrează că boala isi are originea la nivelul minţii. Vindecarea bolii poate avea loc, prin urmare, tot la nivel mental.
 
Suntem conştienţi că se petrec vindecări remarcabile prin intermediul osteopatiei, chiropracticii, medicinei şi naturopatiei, precum şi în cadrul diferitelor biserici şi culte religioase, dar susţinem că toate aceste vindecări sunt manifestate prin intermediul subconştientului - el este singurul vindecător.

Observaţi cum se vindecă o tăietură pe faţă, cauzată de bărbierit; ea ştie exact cum să facă aceasta. Dodorul pansează rana, se spune, însă „natura o vindecă* Natura înseamnă legea naturală, legea subconştientului sau a autoconservării, care este funcţia minţii subconştiente. Instinctul, autoconservarea este prima lege a naturii. Cel mai puternic instinct al dumneavoastră este cel mai puternic dintre toate autosugestiile.
 
Tocmai aţi învăţat că puteţi induce boala în propriul corp sau al altcuiva prin sugestie, în duda instinctelor naturale. Este perfect natural şi evident faptul că sugestiile, în armonie cu autosugestiile instinctive, pot avea o putere extraordinară.
 
Este mai uşor de menţinut şi de restabilit sănătatea, decât să produceţi boala în corp. Credinţa care exprimă sănătatea este o atitudine mentală specifică; este un mod de gândire, o certitudine lăuntrică, o speranţă în binele cel mai mare.
 
In procesul de vindecare a trupului este de dorit, desigur, să existe o credinţă concomitentă atât în mintea conştientă, cât şi în cea subconştientă.
 
Cu toate acestea, acest lucru nu este esenţial dacă persoana intră într-o stare de pasivitate şi receptivitate prin relaxarea minţii şi a corpului, cum ar fi o stare somnolentă. Am întâlnit oameni care negau în mod total materia şi corpul lor fizic, dar care obţineau vindecări minunate.
 
Am cunoscut alţi oameni care spuneau că lumea este reală, că materia era reală şi că trupurile lor erau reale; şi ei reuşeau vindecări minunate.
 
Ideea este că orice metodă, tehnică sau proces pe care îl folosiţi va produce o modificare în minte sau va identifica o nouă atmosferă mentală şi, astfel, va produce rezultate. Vindecarea se datorează unei atitudini mentale transformate, adică transformării minţii...
 

CUPRINS:
 
Capitolul 1 - Lăsaţi-vă călăuziţi de Dumnezeu
Capitolul 2 - Aveţi puterea de a alege
Capitolul 3 - O nouă naştere
Capitolul 4 - Biblia şi omul
Capitolul 5 - Impregnările minţii subiective
Capitolul 6 - Auziţi şi vedeţi cu adevărat
Capitolul 7 - Adevărata forţă a rugăciunii
Capitolul 8 - Falşii profeţi
Capitolul 9 - Vederea la distanţă
Capitolul 10 - Lipsa scopului
Capitolul 11 - Fiţi Una cu Dumnezeu
Capitolul 12 - Iertarea
Capitolul 13 - Sunteţi reflectarea exterioară a ceea ce gândiţi lăuntric
Capitolul 14 - Inegalitatea omului
Capitolul 15 - Timpul şi spaţiul
Capitolul 16 - Călătoria în viaţa de apoi
Capitolul 17 - Descoperiţi-vă pe voi înşivă
Capitolul 18 - Reînnoiţi-vă mintea
Capitolul 19 - Meditaţia

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0626 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13