Trezirea puterii vindecătoare

Trezirea puterii vindecătoare
Preț: 16,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-9466-57-8
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 112
Format: 13X20

DESCRIERE

Puterea Miraculoasa a Mintii Tale

vol 2

Trezirea puterii vindecătoare

Joseph Murphy

 
 

Primul pas pe calea vindecarii este sa nu va fie teama de conditiile manifeste din acest moment. Al doilea pas este acela de a realiza ca situatia respectiva nu este decat produsul gandirii din trecut, care nu va mai avea acum puterea de a-si continua existenta. Al treilea pas este acela de a-l preaslavi pe Dumnezeu care este in voi (sinele interior).
Acesta va opri producerea tuturor toxinelor din voi si din pacientul vostru.

 

Aţi declarat în acest moment că situaţia prezentă este falsă; înălţându-vă pe voi şi privind-o pe cealaltă persoană aşa cum ar trebui ea să fie, veţi atrage către voi manifestarea stării ideale.

 

Căutaţi să trăiţi plenar dorinţa voastră, ca şi cum ea ar fi deja împlinită şi cuvântul (gândul sau sentimentul) se va manifesta curând în planul fizic.

 

Dacă veţi permite credinţelor lumeşti (otrăvurile mentale) să vă influenţeze, nu veţi fi capabili să ajungeţi la împlinirea idealului vostru.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0547 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13