Reguli de aur pentru fiecare zi

Reguli de aur pentru fiecare zi
thumbthumb
Preț: 28,35 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 190

DESCRIERE

Reguli de aur pentru fiecare zi

 

 


Nu vă mulţumiţi numai să acceptaţi ceea ce vi se oferă şi să vă supuneţi pasiv încercărilor la care sunteţi expuşi...

...deci obişnuiţi-vă să priviţi viaţa cotidiană cu toate actele pe care trebuie să le îndepliniţi, cu evenimentele care vi se întâmplă, cu oamenii cu care sunteţi în contact, permanent sau întâmplător, ca pe un material asupra căruia trebuie să lucraţi pentru a-l transforma.

Nu vă mulţumiţi numai să acceptaţi ceea ce vi se oferă şi să vă supuneţi pasiv încercărilor la care sunteţi expuşi: preocupaţi-vă permanent să adăugaţi un element care să însufleţească, să dea viaţă, să spiritualizeze acest material.

Căci în aceasta constă adevărata Viaţă spirituală: ă fii capabil să introduci în fiecare activitate un element, un ferment capabil să proiecteze această activitate pe un plan superior.

Veţi replica: „Şi atunci meditaţia... şi rugăciunea?...” Da, într-adevăr, rugăciunea şi meditaţia sunt acelea care vă ajută să captaţi aceste elemente mai subtile, mai pure şi care vă permit să daţi actelor voastre o nouă dimensiune.

Fragment din carte:

Viata zilnica: o materie pe care spiritul trebuie sa o transforme

In orice activitate a virtii zilnice, chiar in cea mai simpla, trebuie sa invatati sa puneti in actiune forte si elemente care sa va permita s-o transpuneti intr-un plan spiritual si sa atingeti astfel un nivel superior de viata.

Sa luam ca exemplu o zi obisnuita: ne trezim dimineata si imediat se declanseaza o serie de procese, de ganduri, de sentimente si de gesturi: ne ridicam, aprindem lampa, deschidem geamurile, ne spalam, pregatim guatrea de dimineata, plecam la lucru, intalnim oameni...etc..

Cate lucruri nu sunt de facut si toata lumea este obligata sa le faca. Diferenta consta in aceea ca, in timp ce unii le fac din obisnuinta, mecanic, altii, cei care poseda o filosofie spirituala, cauta sa introduca in fiecare din aceste acte o viata mai intensa, mai pura si atunci totul se transforma, capata un sens nou.

Deci obisnuiti-va sa priviti viata zilnica cu toate faptele pe care trebuie sa le indepliniti, cu evenimentele care vi se intampla ca pe un material asupra caruia trebuie sa-l lucrati pentru a-l trasforma.
…………………………………

CUPRINS:


1. Viata, bunul cel mai de pret

2. Sa impacam viata materiala cu viata spirituala

3. Consacrati-va viata unui tel superior

4. Viata zilnica: o materie pe care spiritul trebuie sa o transforme

5. Nutritia, privita ca o activitate yoga

6. Respiratia

7. Cum sa recuperam energiile

8. Iubirea ne face neobositi

9. Progresul tehnic ofera omului timp liber

10. Aranjati-va locuinta interioara

11. Traiti prezentul in implinire
……………………………

 

 

 


Autor: Omraam Mikhael Aivanhov

Limba: romana
Nr.pagini: 190
Dimensiuni: 11x19
An aparitie: 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0227 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.