Spre o civilizatie solara

Spre o civilizatie solara
thumbthumb
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 140
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Spre o civilizatie solara

Soarele da ritm vietii fiintelor, si tot el a fost initiatorul culturii, al civilizatiei. Soarele este primul care a adus omului cunoasterea. Cum? Noi putem privi obiectele, formele, relieful, culorile, distantele, pentru ca soarele ne ofera lumina sa. Datorita acestei lumini ne putem orienta, putem observa, compara, calcula. Nici o cunoastere nu este posibila in lipsa luminii. Ce putem cunoaste in intuneric? Nimic…

Oamenii nu ar fi putut trai niste senzatii fara caldura sa. Ei nu ar fi putut vedea niciodata fara lumina sa, si nu numai sa nu vada, dar nici sa inteleaga, deoarece intelegerea nu este altceva decat o viziune superioara in domeniul intelectual.

Cat despre caldura, ea a declansat tot ce apartine domeniului inimii: contactele, schimburile, iubirea, prietenia. Ea se gaseste la originea casatoriei, a familiei, a societatii si a tuturor formelor de colectivitate. Daca sunteti reci, oamenii nu va iubesc, dar daca sunteti caldurosi, ei vin sa se incalzeasca langa voi si va sunt recunoscatori pentru caldura pe care le-o oferiti…

Daca cunoastem realitatea astronomica a heliocentrismului, nu i-am descoperit inca toate consecintele in domeniile: biologic, psihologic, cultural, spiritual. La ora la care omul cauta sa capteze intr-o maniera mai directa energia solara, de ce nu incearca sa descopere in sine, in viata sa psihica si, prin extensie, in viata sa sociala, urma solara de prea mult timp ascunsa? Soarele este prezent in fiecare dintre noi si se poate deci manifesta pana cand ne extinde constiinta la o viziune planetara a problemelor umane.

CUPRINS:

1.Soarele, promotor al civilizatiei

2.Surya-yoga

3.Cautarea centrului

4.Soarele hranitor

5.Plexul solar

6.Omul conform imaginii soarelui

7.Spiritele celor sapte lumini

8.Modelul solar

9.Adevarata religie solara

Limba: romana

Nr.pagini: 140

An aparitie: 2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0316 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.