Secretul celor trei lumi

Secretul celor trei lumi
thumbthumb
Preț: 13,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 126
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Secretul celor trei lumi

 

 

 


… pamantul este o scoala uriasa si oamenii vin aici pentru a face anumite experiente, pentru a se imbogati, a se indrepta si a progresa rapid.

Aceasta scoala a vietii divine are trei nivele: scoala suferintei, pe care o cunoaste toata lumea, scoala intelepciunii si scoala iubirii. Fiecare fiinta trebuie sa treaca prin aceste trei scoli pentru a atinge plenitudinea dezvoltarii sale armonioase.

Pentru a patrunde in scoala intelepciunii trebuie sa fii deja un discipol constient si sa accepti sa lucrezi asupra propriei tale materii, sa-ti activezi viata interioara; aceasta este scoala in care este data cheia trinitatii.

Scoala iubirii corespunde lumii divine, fiind scoala fericirii, a libertatii, a plenitudinii, invatatura Invatatorului Iisus fiind generata de stralucirea acesteia.

Cei ce nu accepta nici dragostea, nici intelepciunea se pomenesc obligatoriu in scoala suferintei, a incercarilor. Nu este insa o pedeapsa, ci o etapa a dezvoltarii armonioase a omului. Necazurile, suferinta, contin ele insele multa intelepciune si dragoste. Ele sunt adesea necesare trezirii sufletului…

…………………………………….

Maestrul Peter Deunov (1864 - 1944) a readus lumii învăţătura marii Frăţii Albe Universale.

Mesajul său, care înglobează cunoaşterea omului în totalitatea sa, a universului vizibil şi invizibil şi a divinului, se adresează oricărui om care, în mod pe deplin liber, caută iubirea, înţelepciunea şi adevărul în viaţă, pentru binele tuturor fiinţelor.

Învăţătura augustei Frăţii Albe Universale se bazează pe trei principii: Dragostea, înţelepciunea şi Adevărul, care formează tripla revelaţie a Dumnezeului unic.

Cele trei aspecte ale divinităţii manifestate sunt fundamentele oricărei înţelegeri şi realizări spirituale.

Lucrarea fundamentală a discipolului care aspiră la comunicarea cu ierarhia Maeştrilor omenirii constă în supravegherea atentă a ceea ce primeşte sau emană din el prin intermediul gândurilor, sntimentele sau acţiunilor sale din viaţa cotidiană.

Secretul celor trei lumi: lumea divină, lumea spirituală şi lumea materială, sau pentru oameni: gândirea, sentimentul şi voinţa, este cheia care deschide poarta adevăratei cunoaşteri iniţiatice şi care permite rezolvarea tuturor problemelor existenţei.

Cel care nu cunoaşte această cheie este condamnat la studierea exclusivă a lumii faptelor materiale, neglijând lumea legilor şi principiilor care sunt forţele motrice ale lumii vizibile. Astfel el se mulţumeşte cu suprafaţa lucrurilor şi rămâne prizonierul domeniului aparenţelor, al iluziei fără a putea atinge plenitudinea vieţii şi adevărata cunoaştere.

Ştiinţa celor trei lumi este cheia care deschide toate porţile iniţierii.


CUPRINS:

Prefaţă

Cele trei lumânări
Esenţe ale meditaţiei
Aplicarea corectă în viaţă a intelectului, inimii şi voinţei
Esenţe ale meditaţiei
Puritatea, lumina şi libertatea

Esenţe ale meditaţiei
Puritatea, lumina şi libertatea
Esenţe ale meditaţiei
Puritatea, lumina şi libertatea
Esenţe ale meditaţiei

Noţiuni despre cele trei lumi
Esenţe ale meditaţiei
Adevărata lucrare
Esenţe ale meditaţiei
Inteligenţa, inima şi voinţa
Esenţe ale meditaţiei

 

 

 

 

Autor: Peter Deunov

Limba: romana
Nr.pagini: 126
Dimensiuni: 13x20
An aparitie: 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0418 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13