Ghid spiritual al sănătăţii

Ghid spiritual al sănătăţii
Preț: 85,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8926-05-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 500
Format: 16X23

DESCRIERE

Ghid spiritual al sănătăţii

Peter Deunov

 
 
Această carte a fost realizată de un grup de discipoli pe baza conferinţelor maestrului Peter Deunov. Recomandările adunate de-a lungul anilor se adresează oamenilor cu orientări diferite. Ele au fost grupate după un plan logic astfel încât să favorizeze exactitatea textelor originale răspândite în diferite cărţi, riscând mai degrabă să repete decât să-i lipsească pe cititori de o informare aprofundată şi completă, repetiţia constituind ea însăşi o metodă pedagogică. De asemenea, pentru a respecta integralitatea gândirii maestrului, am considerat preferabil să nu disociem principiile de înaltă spiritualitate de practicile vieţii zilnice.
    Atenţiei fiecăruia 
şi deschiderii sale spirituale îi este încredinţată punerea în perspectivă a acestei înţelepciuni imemoriale care se exprima deja cu.o astfel de profunzime a cunoaşterii încă de la începutul secolului al XX-lea. Scopul final este reconcilierea omului cu divinul din el, aflată la baza oricărui demers spre o stare existenţială mai bună, în acord cu legile naturii, pentru ca fiecare să înţeleagă cauzele bolilor sale şi să găsească mijloace de vindecare mai potrivite omului de azi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0320 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.24