Set clasa I. Comunicare in Limba Romana, Matematica si Explorarea Mediului, Dezvoltare Personala - Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca

Set clasa I. Comunicare in Limba Romana, Matematica si Explorarea Mediului, Dezvoltare Personala - Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca
PRP: 89,63 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 80,00 lei
Diferență: 9,63 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Categoria: Clasa I - a

DESCRIERE

Set clasa I. Comunicare in Limba Romana, Matematica si Explorarea Mediului, Dezvoltare Personala

Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca

Prin continutul sau, caietul este un instrument de lucru util si atractiv pentru aprofundarea cunostintelor de citit-scris. Sarcinile de lucru dezvolta, in principal, deprinderi de scriere corecta si caligrafica, capacitatea elevilor de a exprima in scris idei si sentimente, dar ofera si contexte de exersare a actului citirii, de imbogatire a vocabularului. Sarcinile de lucru sunt atractive, au grade diferite de dificultate, ofera contexte multiple si variate de exersare a scrisului, de automatizare a citirii si de constientizare a continutului citit. Jocurile au o pondere semnificativa si ofera posibilitatea realizarii transferului catre alte discipline.
Prin maniera in care este structurat, caietul contribuie la optimizarea procesului de predare-invatare-evaluare, cele noua unitati de invatare oferind elevilor contexte de familiarizare cu notiuni noi, de exersare, consolidare a deprinderilor si abilitatilor de citit-scris, de sistematizare a achizitiilor dobandite, de evaluare si autoevaluare a propriilor capacitati.
 
Matematica si explorarea mediului – Caiet pentru clasa I
Este conceput ca un instrument de invatare ce ofera contexte multiple si variate pentru formarea competentelor, putand fi considerat un partener de invatare si de joaca al elevului de clasa I, un reper pentru cadrul didactic, o solutie pentru parintii preocupati de formarea si dezvoltarea propriilor copii.
Structurat in 11 unitati de invatare, auxiliarul contine sarcini atractive, cu grade diferite de dificultate, vizeaza formarea achizitiilor matematice, dezvoltarea capacitatii de rezolvare a problemelor, incurajeaza gandirea activa si curiozitatea cognitiva. Imaginile ofera suport pentru invatare, capteaza si orienteaza atentia, surprind aspecte din experienta de viata a elevilor sau experiente posibile in realitate. Sunt integrate si pagini destinate evaluarii initiale, recapitularii si evaluarii la finalul fiecarei unitati de invatare si evaluarii finale. 
 
Dezvoltare personala - Caiet pentru clasa I
Este structurat in 9 unitati de invatare cu teme de interes pentru elevii din clasa intai. Cuprinde o colectie de lectii sub forma unor fise de invatare, cu sarcinile de invatare introduse prin formulari de tip joc, sugestive pentru intelegerea cerintelor. Fiecare lectie contine ilustratii-suport pentru declansarea discutiilor din cadrul temei. Acestea constituie fie punct de plecare in invatare, prin raportarea copilului la diverse situatii de viata din universul apropiat, fie prilej de aplicare a achizitiilor in diverse contexte de viata.
Auxiliarul, prin sarcinile propuse, valorifica experienta copiilor si fundamenteaza astfel, autenticitatea invatarii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0181 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.