Şi dacă acesta este raiul?
29,70 lei
33,00 lei (-10%)

Şi dacă acesta este raiul?

Şi dacă acesta este raiul?
-10%
thumb
Preț: 29,70 lei
33,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 235

DESCRIERE

Şi dacă acesta este raiul?

Anita Moorjani

 

 

„Înţelepciunea dobândită de Anita îi ajută pe cititori să îşi schimbe dramatic viaţa, progresând către mai multă sănătate şi armonie. Ea îi învaţă că iubirea de sine în faţa marilor provocări ale vieţii echivalează cu adevărata împlinire pe acest pământ.”

- Dr. Eben Alexander, neurochirurg şi autor al cărţilor Dovada lumii de dincolo şi Harta raiului

Dacă este adevărat că viaţa se referă la călătorie, şi nu la destinaţia ei, putem trage oare concluzia că noi trăim deja în rai, chiar în această viaţă fizică de pe pământ? Foarte multe dintre experienţele pe care le trăim în această viaţă le putem eticheta oricum, numai ca paradisiace nu. Ce s-ar întâmpla însă dacă am înţelege cât de puternici suntem în realitate, suficient de puternici pentru a ne modela aşa cum dorim realitatea interioară şi exterioară?

Anita Moorjani este ferm convinsă că noi putem face acest lucru. Procesul, ne explică ea, presupune demontarea anumitor mituri culturale pe care am ajuns să le confundăm cu nişte adevăruri imuabile. Convingerile de gen: „Noi primim numai ce merităm”, „Iubirea de sine este egoistă” şi „Coincidenţele nu sunt altceva decât simple coincidenţe” ne sunt inscripţionate în psihicul subconştient încă de la naştere. De aceea, ele sunt extrem de puternice, influenţând negativ generaţie după generaţie.

După experienţa morţii sale iminente, Anita Moorjani a început să transpună în fapt adevărurile pe care le-a aflat în lumea de dincolo, descoperind că renunţarea la aceste mituri depăşite au ajutat-o să experimenteze raiul nu sub forma unui loc fizic, ci a unei stări de spirit, chiar aici şi acum. În această carte, ea analizează aceste mituri larg răspândite, împărtăşind poveşti şi exemple din viaţa ei şi scoţând la lumină minciunile care se ascund sub suprafaţa lor. Prin eliberarea de aceste convingeri greşite, susţine Moorjani, noi putem uita de teamă, de durerea sufletească şi de limitările autoimpuse, trăindu-ne viaţa plenar şi cu bucurie.

„Foarte mulţi oameni se tem atât de tare de moarte încât devin incapabili să îşi trăiască viaţa la maxim. Anita Moorjani reuşeşte să demistifice în egală măsură viaţa şi moartea, rupând vraja convingerilor noastre condiţionate şi oferindu-ne instrumentele practice care ne permit să renaştem chiar în această viaţă. Această carte îţi va elibera sufletul şi te va învăţa că nu trebuie neapărat să mori pentru a ajunge în rai.”

- Dr. Joe Dispenza, autorul bestsellerului New York Times: Tu eşti placebo

---------------------------------

CUPRINS:

 

Introducere

 

Capitolul 1

Mit: Primeşti ceea ce meriţi

Capitolul 2

Mit: Iubirea de sine este egoistă

Capitolul 3

Mit: Adevărata iubire înseamnă că totul este permis

Capitolul 4

Mit: Eu nu sunt în regulă, tu nu eşti în regulă

Capitolul 5

Mit: Sistemului de îngrijire a sănătăţii îi pasă de sănătatea noastră

Capitolul 6

Mit: Este doar o coincidenţă

Capitolul 7

Mit: Noi plătim pentru păcatele noastre în momentul morţii

Capitolul 8

Mit: Oamenii spirituali nu au un ego

Capitolul 9

Mit: Femeile sunt sexul slab

Capitolul 10

Mit: Trebuie să rămânem întotdeauna pozitivi

 

Cuvânt de încheiere

Mulţumiri

Despre autoare

 

Limba: romana

Nr.pagini: 235

Dimensiuni: 13X20

An aparitie: 2016

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

am murit si m am descoperit pe mine insami

mii de multumiri din inima tuturor coincidentelor care mau ajutat sa descopar aceasta minunata carte multumesc mult dnei anita moorjani lui Dumnezeu si ed. Adevar divin

Titluri de același autor

Created in 0.0215 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.27