Științe ale naturii – caiet de lucru clasa a III-a

Științe ale naturii – caiet de lucru clasa a III-a
Preț: 21,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-590-951-9
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 72
Format: 20.5 x 26
Categoria: Clasa III - a

DESCRIERE

Științe ale naturii – caiet de lucru clasa a III-a

Mădălina Stan, Ioana Constantin

Caietul de Științe ale Naturii de clasa a III-a este o invitație colorată și jucăușa de a învăța prin joc despre tainele vieții și ale Pământului. Poate fi folosit ca instrument de lucru atât la clasă, cât și ca suport pentru exerciții acasă. Imaginile colorate, activitățile distractive și calitatea grafică superioară sunt contextul ideal pentru aprofundarea materiei specifice clasei a III-a.

Caietul este structurat pe 5 unități tematice care îi invită pe copii să descopere prin exerciții interactive și provocări de explorare a mediului lumea în care trăiesc, folosind inteligent cunoștințele dobândite la clasă.

Caietul nostru este realizat în conformitate cu programa școlară și a fost gândit să poată fi utilizat pe întreg parcursul anului școlar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0194 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.