Terapia tatălui
33,30 lei
PRP: 37,00 lei

Terapia tatălui

Terapia tatălui
PRP: 37,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 33,30 lei
Diferență: 3,70 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 978-606-756-032-9
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

Terapia tatălui

Doreen Virtue, Andrew Karpenko

 
 
 
 

Rănile cauzate de relaţiile primare, precum cele cu părinţii, pot fi extrem de profunde. Dacă ai avut în copilărie un tată absent, dependent sau abuziv, este posibil să fi rămas cu următoarele „sechele emoţionale”:

·O preţuire de sine redusă

·Tendinţa de a le face pe plac altora, de a căuta aprobarea lor, de a fi dependent sau co-dependent în plan emoţional

·Dorinţa (dublată de rugăciuni) ca tatăl tău să se schimbe în persoana care ţi-ai dori să fie

·Sentimente frecvente de mânie, inclusiv de mânie reprimată

·Alegerea unor parteneri de cuplu care îţi reamintesc de tatăl tău

·Un sentiment de intimidare în prezenţa oricărui personaj care îţi evocă o autoritate masculină

În această carte cu o viziune profundă, dar plină de compasiune, fosta psihoterapeută Doreen Virtue şi asistentul social cu experienţă clinică Andrew Karpenko îţi prezintă o gamă largă de tehnici de autovindecare capabile să te ajute să îţi vindeci copilul interior, astfel încât să îţi poţi gestiona relaţiile cu bărbaţii ca un adult sănătos şi funcţional.

Indiferent dacă eşti bărbat sau femeie, aceste tehnici te ajută să optezi pentru relaţii echilibrate şi armonioase cu bărbaţii din viaţa ta, să îţi deschizi inima, să te simţi în siguranţă şi să poţi accepta iubirea, dar şi să te reconectezi cu energia divină masculină şi în egală măsură cu cea feminină.

Toate experienţele tale dureroase s-au petrecut din motive precise. Există aspecte ale psihicului tău care îţi solicită atenţia. Vindecarea rănilor cauzate de tată te eliberează de senzaţia de gol interior şi de tiparele disfuncţionale pe care le manifeşti în relaţiile cu bărbaţii, permiţându-ţi astfel să îţi urmăreşti pasiunile şi menirea în viaţă fără a fi bântuit de trecutul tău.

Doreen Virtue are trei diplome în psihologie şi consiliere, inclusiv una de doctorat. Ea a fost toată viaţa clarvăzătoare şi o mistică creştină. Fostă psihoterapeută, Doreen ţine la ora actuală seminarii pe temele descrise în numeroasele ei cărţi şi oracole cu cărţi de joc. A apărut la emisiunea lui Oprah, pe CNN şi la BBC, şi a scris articole pentru numeroase ziare şi reviste din întreaga lume.

Andrew Karpenko are un masterat în asistenţa socială şi a lucrat în domenii precum sănătatea psihică, combaterea dependenţei de alcool şi de droguri, iar începând cu anul 2001 - management. Ca asistent social, a consiliat femei, bărbaţi şi copii, pentru diverse probleme. Andrew combină intuiţia cu capacităţile sale profesionale, rezultatul fiind o abordare integrată a vindecării rănilor emoţionale şi a rezolvării problemelor din copilărie. Realizează şedinţe de consiliere prin telefon, e-mail şi video live.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0228 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.