Teste pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana clasa a 4-a - Mirela Mihaescu

Preț: 22,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069030332
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 48
Categoria: Clasa IV - a

DESCRIERE

Teste pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana clasa a 4-a

Mirela Mihaescu

 

 

Caietul Limba și literatura română  - Teste pentru Evaluarea Națională,  clasa a 4-a pune la dispoziție teste care respectă structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Națională.

 Testele INTUITEXT au o structură ce respectă precizările Metodologiei de organizare și desfășurare a Evaluărilor Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a, aprobată cu OMENCȘ nr. 3. 051din 12. 01. 2016. Formatul celor 7 teste este asemănător cu cel al evaluărilor internaționale, conform precizărilor acestei Metodologii (Art. 9).

 Finalul caietului conține 5 pagini de răspunsuri, care îl ajută pe școlar în procesul de autoevaluare.

 Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzători competențelor de evaluat la clasa a IV-a și conținuturilor aferente.

 Caietul de teste poate fi utilizat de elev la școală sau acasă. Este un sprijin real și pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul în care se abordează un text pentru formarea competențelor de receptare a mesajelor citite, precum și sugestii pentru formarea la elevi a competențelor de producere a mesajelor scrise.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0519 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.