Teste pentru Evaluarea Nationala. Matematica clasa a 4-a - Mirela Mihaescu

Teste pentru Evaluarea Nationala. Matematica clasa a 4-a - Mirela Mihaescu
Preț: 22,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069030349
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 56
Categoria: Clasa IV - a

DESCRIERE

Teste pentru Evaluarea Nationala. Matematica clasa a 4-a

Mirela Mihaescu

 

 

Caietul Matematica  - Teste pentru Evaluarea Nationala,  clasa a 4-a pune la dispozitie teste care respecta structura, aspectul, numarul de itemi si modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Nationala.

Testele INTUITEXT au o structura ce respecta precizarile Metodologiei de organizare si desfasurare a Evaluarilor Nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, aprobata cu OMENCS nr. 3. 051din 12. 01. 2016. Formatul celor 7 teste este asemanator cu cel al evaluarilor internationale, conform precizarilor acestei Metodologii (Art. 9).

Finalul caietului contine 5 pagini de raspunsuri, care il ajuta pe scolar in procesul de autoevaluare.

Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzatori competentelor de evaluat la clasa a IV-a si continuturilor aferente.

Caietul de teste poate fi utilizat de elev la scoala sau acasa. Este un sprijin real si pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul in care se abordeaza matematica in contextul unei Evaluari Nationale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0195 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.