Traieste-ti scopul - Wayne W. Dyer

Traieste-ti scopul - Wayne W. Dyer
PRP: 38,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 32,30 lei
Diferență: 5,70 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-578-6
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 144
Format: 13X20

DESCRIERE

Trăieşte-ţi scopul - calea către succes şi pace interioară

Wayne W. Dyer

 

 

Nu eşti doar corpul tău, nici doar personalitatea ta sau oricare dintre averile ori realizările tale. Tu eşti cel iubit. Un miracol. O parte a perfecţiunii eterne. O bucată din Inteligenţa Divină care susţine fiecare lucru şi fiinţă de pe această planetă. Ai venit cu un motiv pe acest pământ, pentru un scurt moment din eternitate. Şi a rămâne aliniat cu ce simţi că este scopul tău reprezintă cheia pentru a trăi o viaţă pe deplin funcţională, zi de zi.
    „Cum îmi pot găsi scopul?" este una dintre întrebările care mi se adresează cel mai des. La aceasta serveşte cartea-jurnal pe care o ţii acum în mâini. în ea, îţi împărtăşesc cuvinte de înţelepciune care ne-au ajutat pe mine şi pe nenumăraţi alţii, precum şi o serie de exerciţii care te ajută să te conectezi activ la vocea adevăratului tău sine. Folosesc intenţionat cuvântul „activ" aici deoarece acţiunea este esenţială pentru a te asigura că ceea ce ai în minte se manifestă în viaţa ta.
    Te încurajez şi să-ţi foloseşti creativitatea cât de mult doreşti pe tot cuprinsul acestui jurnal. Există o sumedenie de exerciţii în care ai de scris, însă, dacă eşti o persoană mai vizuală, există multe oportunităţi pentru tine de a desena sau de a lipi colaje în aceste pagini.
    Urmăreşte-ţi activ fericirea şi trăieşte o viaţă împlinită! Dacă nu ţi-ai descoperit încă scopul şi ce te cheamă sufletul să faci, Wayne Dyerîţi propune în cartea Trăieşte-ţi scopul zeci de exerciţii care te ajută să te acordezi cu vocea sinelui tău adevărat.
    Parcurge procesul propus de Wayne şi vei reuşi:
    • să scapi de ataşamentele faţă de opinii limitatoare;
    • să-ţi deschizi mintea spre potenţialul tău nelimitat;
    • să te eliberezi de stres şi anxietate prin iertare şi îmblânzirea egoului;
    • să asculţi de iubire în loc de frică, să te eliberezi de trecut şi să accepţi că prezentul este un dar;
    • să trăieşti viata visurilor tale!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0201 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.