Tratat de radiestezie - Carmen Vărgatu

Tratat de radiestezie - Carmen Vărgatu
Preț: 34,65 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-6069509616
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 248

DESCRIERE

Tratat de radiestezie

Carmen Vărgatu
 

Deși există dovezi cu vechime mai mare de 7 000 de ani care atestă radiestezia, oamenii încă nu i-au deslușit limbajul.

Pentru aceia care doar au auzit despre ea, Radiestezia este ceva la graniță cu magia. Pentru unii albă, pentru alții de cealaltă non-culoare. Dar pentru aceia care aleg să o studieze, să îi aprofundeze dimensiunea și micile detalii secrete care fac diferența, Radiestezia este o știință exactă și o sursă inepuizabilă de cunoaștere. Și de auto-cunoaștere.

Cartea aceasta este pentru această din urmă categorie, mai mult decât este pentru cea dintâi. Se adresează, însă, ambelor. Celor din prima categorie le va destrăma ceața erorii, celor din a doua le va aduce claritate și cunoaștere. Tehnicile concrete, măsurătorile precise. precum și toată teoria pe care le veți găsi în această carte fac din ea un manual valoros, un instrument util și o sursă inepuizabilă de răspunsuri la orice fel de întrebare (musai legitimă!) ați putea avea.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0195 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.27