Trezirea - mindfulness şi alte practici spirituale - Wayne W. Dyer

Trezirea - mindfulness şi alte practici spirituale - Wayne W. Dyer
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-1149-5
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 288
Format: 14,5X20,5

DESCRIERE

Trezirea - mindfulness şi alte practici spirituale

Wayne W. Dyer

 

 

Oricare dintre noi are capacitatea fenomenală de a parcurge toate experienţele omeneşte posibil, iar eu pot să garantez că nici nu va fi o sarcină prea grea. Tot ce trebuie făcut este să renunţăm la acel unic procent de trăire a vieţii în forma sa fizică, dezvoltându-ne calitatea de a privi dincolo de colivia reprezentată de corpul nostru. Odată ce vom reuşi să dobândim această perspectivă, vom descoperi că există ceva mai grandios, disponibil pentru absolut toată lumea.
    Cândva, am scris o carte intitulată You'll See It When You Believe It - un concept după care mă ghidez şi azi. Dacă tu crezi numai ceea ce vezi, vei fi limitat doar la ce este la suprafaţă, însă când izbuteşti să înţelegi că vei putea vedea doar atunci când vei crede cu adevărat, îţi dai seama că există o inteligenţă specială în Univers care se află în spatele oricărei forme de viaţă. Când priveşti dincolo de ceea ce pot vedea toţi ceilalţi, dintr-odată începi să observi că se petrec miracole. Vei avea parte de trăiri uluitoare! Vei ajunge în punctul în care vei pricepe că reprezinţi cu mult mai mult decât forma ta palpabilă. Că eşti mai presus de asta şi că ai posibilitatea de a trece dincolo de barierele fizice. Vei deveni conştient de faptul că te defineşte ceva mai mare, mai puternic, mai divin decât ţi-ai închipuit. Când vezi acea inteligenţă sau acea dragoste specială, în toate faţetele vieţii, devine simplu să percepi totul şi pe toţi cei din jurul tău în lumina acceptării, a iubirii şi a bunătăţii. În scurt timp, vei ajunge să construieşti noi tipuri de relaţii şi vei resimţi noi tipuri de emoţii care se degajă din acea dragoste, astfel că vei fi capabil să faci să se întâmple lucruri minunate la care nici nu ai visat vreodată. Iar atunci vei ajunge să te aştepţi la miracole, în loc să fii uluit de apariţia lor. Asta înseamnă să te trezeşti cu adevărat, iar din acel moment viaţa ta se va schimba complet.
    Vorbesc din proprie experienţă, pentru că o astfel de evoluţie a avut loc chiar în sinele meu. Anumite lucruri, care odinioară erau de neatins pentru mine din cauza nivelului redus de conştiinţă de la acea vreme, acum mi se dezvăluie. Pot avea acces la ele oricând doresc. Am încercat să notez câteva calităţi sau caracteristici pe care le-am dobândit şi tu te poţi aştepta să le descoperi în cazul tău. Aceasta este direcţia în care vom merge în paginile următoare. Puterea trezirii - iată despre ce vom discuta în cartea de faţă. (Wayne W. Dyer)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0193 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.