Vasia, bunicul tău

Vasia, bunicul tău
Preț: 48,48 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067109221
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 104
Format: 170 x 240

DESCRIERE

Vasia, bunicul tău

Autor: Anna Rakhmanko, Mikkel Sommer

Istoria unei familii deportate in Siberia

În noaptea de 12 Iunie 1941, într-un sat din Bucovina, o familie e trezită în toiul nopții de soldați înarmați. Fără nici o explicație, cei trei copii și părinții lor sunt deportați în Siberia. Un veritabil documentar grafic, Vasia, bunicul tău, e povestea adevărată a familiei Annei Rakhmanko, așa cum i-a fost istorisită de sora bunicului său. Amintirile tulburătoare despre lungul drum spre Siberia, despre greutățile îndurate acolo și despre condițiile înfiorătoare de viață se împletesc cu amintirile despre dragostea și grija ce și le purtau membrii familiei. 

Ilustrațiile lui Mikkel Sommer completează excepțional atmosfera cărții, reușind să surprindă deopotrivă tandrețea și fragilitatea relațiilor umane, dar și oroarea gulagului.

Acest titlu a apărut în colecția Grafic la Editura Grafic

Ilustrații de Mikkel Sommer

Traducere din limba daneză de Ingrid Baltag

Titlul original: Din bedstefar Vasja

Categorie de vârstă: 16 ani+

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0211 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.