12 puteri ale vietii

12 puteri ale vietii
thumb
Preț: 27,25 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 100

DESCRIERE

12 puteri ale vietii - Burt Goldman

…creierul este un instrument fizic, în timp ce mintea este un instrument mental. Puterea vine din înţelegerea diferenţei dintre cele două. îţi voi explica aceasta într-o varietate de feluri, dar poate că cea mai bună metodă de înţelegere este folosirea tehnologiei moderne ca exemplu.

Creierul poate fi comparat cu unitatea de disc a calculatorului tău. Când cumperi un computer, nu este nimic pe el, este gol. Apoi programezi unitatea de disc.

Adaugi tot felul de informaţii pe calculatorul tău: materiale financiare, sociale, jurnale, notiţe, tabele, muzică, ştiri, poze şi multe alte lucruri, unele importante, altele nu. Materialul pe care îl adaugi în calculatorul tău este ca şi mintea ta. Materialul poate fi schimbat, dar unitatea de disc nu.

îţi poţi reprograma calculatorul prin simpla rescriere a unui program vechi sau prin ştergerea acestuia şi instalarea unui program nou. Este similar cu creierul, cu o singură excepţie remarcabilă. Pentru reprogramarea creierului este nevoie să linişteşti mulţimea gândurilor care vin în mod constant.

S-a spus că o persoană obişnuită are zilnic aproximativ 40000 de gânduri. Felul în care gândurile ne trec prin minte este foarte asemănător cu cel în care albinele zboară rapid în şi afară dintr-un stup.

Reprogramarea poate avea loc doar dacă există linişte şi calm. Pentru a face aceasta, cea mai bună metodă este să relaxezi şi să îţi linişteşti mintea înainte de a începe.

Metoda pe care o recomand este meditaţia şi liniştirea creierului astfel încât undele creierului să fie coborâte la nivelul alfa, unde mintea este cea mai receptivă.…

Limba: romana
Nr. pagini: 100
Dimensiuni: 14X20
An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0532 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13