Salturi Cuantice

Salturi Cuantice
thumbthumb
Preț: 32,70 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 204

DESCRIERE

Conceptul denumit Quantum Jumping – Salturi cuantice – este metoda cea mai surprinzătoare, uimitor de eficientă prin care o persoană poate să avanseze foarte rapid în viaţă. Salturile cuantice îţi deschid calea către alegeri. Atunci când eşti relaxat şi în starea de meditaţie, alegerile care ţi se deschid devin mai clare.

Vei învăţa să fixezi acele seminţe ale vieţii, pe care aici le numim fundamente ale surselor, utilizând abilităţile unui alter ego dintr-o dimensiune paralelă. Acesta îţi va da inspiraţia de care ai nevoie pentru a obţine succes în orice domeniu din viaţa ta pentru care alegi să-ţi foloseşti noile energii din saltul cuantic pe care îl vei face.

Prin folosirea meditaţiei, înveţi cum să accesezi acest alt „tu”, alter ego-ul tău, sufletul tău îngemănat. Acest alter ego se află într-o altă dimensiune, pe care oamenii de ştiinţă o numesc univers paralel. Într-un număr infinit de universuri paralele, cunoscut şi sub numele de multivers, orice poate fi imaginat, există. Tu vei alege întotdeauna o dimensiune paralelă de succes, iar locul din care să faci saltul pentru a atinge această dimensiune paralelă se află în starea de relaxare.

„În această carte voi vorbi despre toate acestea şi te voi ajuta să le obţii”- ne spune autorul, Burt Goldman, apoi continuă: „Şi vom face asta cu ajutorul uneia dintre cele mai uimitoare metode de care ai auzit. Această metodă constă în pătrunderea într-un alter ego care nu este niciodată dezamăgit sau frustrat, o dublură a ta care are succes, care nu are temeri iraţionale, şi care are toate lucrurile pe care ţi le doreşti. Un alter ego adevărat, un „tu” dintr-o altă dimensiune”.

Acum e timpul să cunoşti pe acest om extraordinar, Burt Goldman, si de a învăţa de la el cum să aplici această tehnică puternică în viața ta.

Limba: romana
Nr. pagini: 204
Dimensiuni: 14,5X21
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0565 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13