Dieta cuantica. Suntem toti vindecatori

Dieta cuantica. Suntem toti vindecatori
thumbthumb
Preț: 21,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 83

DESCRIERE

Dieta cuantica. Suntem toti vindecatori - Burt Goldman


DESPRE SĂNĂTATE

…eşti sănătos? 

…ai o bunăstare fizică şi mentală? 

…eşti liber de boală şi durere şi ai funcţii fizice şi mentale normale?


Sănătate înseamnă că eşti întrucâtva activ şi ai vitalitatea care să te mâne către şi prin lucrurile care te interesează.

Sănătate înseamnă că ai poftă când mănânci, să te bucuri de hrană şi să fii moderat în cantitatea pe care o consumi şi cu o cheltuială de energie.

Sănătate înseamnă de asemenea că îţi este poftă şi de alte lucruri; lucruri ca viaţa.

Când vorbesc despre sănătate, îmi amintesc de o replică spusă de Anthony Quinn, jucându-l pe Zorba, din acel film minunat Zorba Grecul.

El dansa pe malul mării şi a spus ,Când dansez, mă simt ca şi când aş putea devora întreaga lume. Ei, asta da poftă de viaţă. Mi-aş dori să existe o cale să dau lumii acel apetit Zorba.

Ei bine, poate că există; şi să sperăm că veţi arunca o privire asupra lui atei.

Acum câţiva ani am prezentat un seminar în Grecia lui Zorba. Stăteam la un hotel lângă Acropole. De la balconul apartamentului meu, unde stăteam şi îmi beam cafeaua de dimineaţă, vedeam clar Panteonul şi desigur, Acropolele sus pe vârful dealului, dominând Plaka.

Gândurile mele s-au îndreptat către afirmaţia lui Zorba in timp ce serveam la micul dejun un platou de măsline cu brânză fete împreună cu acea minunată pâine grecească care îmi place enorm şi toate cumpărate de peste drum de hote...

Limba: romana
Nr. pagini: 83
Dimensiuni: 15X21
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0569 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13