Aproape totul despre iubire si sex

Aproape totul despre iubire si sex
-10%
thumb
Preț: 33,30 lei
37,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 978-606-9029-23-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 368
Format: 13X20

DESCRIERE

Aproape totul despre iubire si sex

Ovidiu Bojor

Maria Timuc

 

 

 

Despre unele dintre aspectele tainice ale iubirii si ale sexualitatii puteti citi in cartea de fata, despre relatia dintre corp, emotii si ganduri, despre necesitatea de a invara iubirea si a readuce in obisnuinta perceptiei relatia fireasca dintre iubire si sex...
... veti cunoaste mai bine plantele, deopotriva afrodiziace si anafrodiziace, pe cele care nu trebuie consumate, sau pe cele care trebuie consumate cu chibzuinta, caci "doctorul divin" le-a conceput pe multe dintre ele ca medicamente, prevazand parca posibilitatea ca omul sa se abata de la legile divne prin necunoastere, neintelegere, inconstienta si cine stie prin ce alte mijloace.

Din carte:
Practici care ne ajută să simţim mai multă iubire - Practica deliberată a iubirii
1) Admiraţia calităţilor celorlalţi pune în mişcare acele calităţi în noi înşine.
Noi vedem în ceilalţi ceea ce putem face şi noi, vedem calităţile care sunt în mod potenţial şi ale noastre, aşa cum vedem în ceilalţi propriile defecte şi slăbiciuni.
De aceea, dacă ne dorim să avem parte de iubire şi să atragem o relaţie frumoasă de iubire, prima condiţie este aceea de a admira iubirea în experienţele noastre de zi cu zi, a admira calităţile celor pe care-i întâlnim, oriunde ar fi aceştia: pe stradă, la locul de muncă, la şcoală, la o petrecere sau în grupul de prieteni şi să facem aceasta permanent, ca pe o practică zilnică şi conştientă.
Invidia şi gelozia ne îndepărtează de puterea noastră de a iubi şi ne frânge şansa de a întâlni relaţia de iubire la care visăm, căci noi atragem acea iubire pe care o cultivăm deja în noi înşine.
Copiii trebuie învăţaţi să admire tot ce le place la ceilalţi, nu să concureze cu ei. Admiraţia şi bucuria de a vedea frumosul lăuntric sau/şi exterior al altora, materializat sub forma calităţilor frumoase şi puternice, izbutesc să-i dăruiască fiinţei fiecare calitate pe care o admiră şi o iubeşte în altul.
Practica admiraţiei este una dintre marile chei de acces către propria putere de a iubi şi a ne face iubiţi, precum şi către relaţii fericite, împlinite şi pline de dragoste. Pentru a ajunge până aici avem nevoie să fim atenţi la experienţele vieţii noastre, la fiecare dintre ele...
... mulţi oameni sunt profund bolnavi în interior şi nu simt iubire pentru că se gândesc doar la lucrurile care le displac în lume, la cele urâte şi la cele distructive.
Invidiind calităţile altora sau simţind gelozie când avem în faţa noastră oameni buni, interesanţi, inteligenţi, frumoşi etc., ne frângem singuri accesul la aceleaşi calităţi, ascunse în propriul inconştient.
Suntem atunci precum cerşetorii care au ascunse în interior o mulţime de comori, dar nu ştiu că ele sunt acolo, îngropate în ei înşişi, însă îi invidiază pe aceia care le au la vedere.
Noi, cu toţii, ne dorim să fim mai buni şi să avem calităţi umane deosebite, dar nu ştim că ele există în mod potenţial în noi înşine şi, mai ales, nu ştim cum să le accesăm, cum să ajungem la ele.
Admiraţia calităţilor celorlalţi este cheia către creşterea noastră, este instrumentul care dezgroapă în interior iubirea, bunătatea, inteligenţa, frumuseţea, graţia, înţelepciunea, puterea de a iubi, puterea de a avea relaţii în care iubim şi suntem iubiţi.
Invidia şi gelozia sunt lopeţile care îngroapă iubirea, puterea noastră de a ajunge să o trăim şi să ne bucurăm de calităţile pentru care îi invidiem pe alţii. Admiraţia pune în mişcare vibraţia lucrului pe care-l admirăm...
---------------------------------
 
CUPRINS:
 
''Iubirea şi sexualitatea - rădăcini ale destinului omenesc”
PARTEA I
Cuvânt înainte
Partea Generală
Euforizante, excitante, halucinogene
Coca
Haşişul
Yohimbina
Cola
Maté (Yerba Maté)
Peyotl
Alte plante halucinogene
Kattul
Cacao — O plantă mai puţin periculoasă
Hameiul din bere
Talpa gâştii
Valerianaceele
Din zona noastră geografică
La izvoarele medicinii tradiţionale chineze
Mitul Ginsengului?
Alte specii de plante din China utilizate în elixirele dragostei
In subcontinentul Indian
Plante din orientul îndepărtat întâlnite şi în flora noastră
Pe urmele plantelor afrodiziace şi sedative din Africa
Elixirele dragostei în „Lumea Nouă”
Ce sunt şi cum se prepară elixirele dragostei?
Elixirele dragostei ca produse naturale
Câteva procedee afrodiziace de uz extern

Limba: romana

Nr.pagini: 368

Dimensiuni: 13X20

An aparitie: 2020

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0539 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13