Calea catre ingeri. Cele 72 de carari spre lumina

Calea catre ingeri. Cele 72 de carari spre lumina
thumbthumb
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 261

DESCRIERE

Calea catre ingeri. Cele 72 de carari spre lumina. Descoperiti cine va sunt calauzele - Isabelle Padovani


…in scopul pregătirii pentru acest moment privilegiat pe care îl veţi trăi împreună cu unul dintre Îngerii Păzitori, puteţi, în primul rând, să citiţi pagina dedicată lui, care vă va permite să vă faceţi „o idee” despre cine este el.

Apoi aţi putea, într-un anumit fel, să-i fixaţi o întâlnire, adresându-vă direct, aşa cum doriţi (pe cale interioară, cu voce tare, cântând etc.), pentru a-i spune că, într-o anume zi, la o anumită oră, veţi încerca să stabiliţi un contact cu el.

Toată această pregătire poate părea ridicolă sau inutilă şi într-un anumit fel aşa este pentru cel care reuşeşte să intre în mod direct în contact vibrator cu îngerii.

Dar este un ajutor important pentru toţi cei care nu au mai făcut niciodată un demers de acest tip, pentru că va instala anumite mecanisme, în planurile subtile şi în planul concret.

În planul concret, vă va permite să vă orientaţi voinţa, în primele patru corpuri, spre o zi şi o oră date, având ca obiectiv contactarea îngerului ales.

Aşa cum ştiţi, obişnuinţa are o forţă mult mai mare decât voinţa, pentru cei mai mulţi dintre noi, şi doar un act sau un gând care se repetă zilnic ne poate furniza forţa de care avem une­ori nevoie la un moment dat.

Din acest motiv, o astfel de pregătire va „programa” într-un anumit fel corpurile, eteric, astral şi mental pentru o expansiune de conştiinţă cu care probabil nu sunt obişnuite.…aceasta carte le ofera tuturor celor care parcurg Cararea Luminii cheile ce le permit sa inteleaga mai bine cum sa lucreze in colaborare cu fratii nostri mai mari de lumina, pentru realizarea deplina a scopului incarnarii noastre.

Astfel, de-a lungul paginilor, veti descoperi cine sunt ingerii, pe ce carare va pot calauzi pasii si care este mesajul pe care vi-l adreseaza.

Aceasta carte va fi tovarasul de drum care va va ajuta sa pasiti cu simplitate si incredere pe calea inimii, in compania ingerilor.


CUPRINS:


Introducere

PARTEA INTAI
Intrebari ... Raspunsuri...

1. Cine sunt ei? Tabelul spectrului electromagnetic
2. Cati sunt ei?
3. Cum sunt ei organizati. Tabelul celor 9 cete ingeresti
4. Care este rolul Ingerilor Slujitori? Pomul Vietii
5. Ingerii "slujitori” ai cui?
6. Ce pot face ei pentru mine?
7. Cum sunt ei legati de mine? Tabelul Regentelor Ingerilor Pazitori
8. Cum si cand ii putem contacta
9. Cine sunt Ingerii mei Pazitori?

Tabelul Perioadelor de Regenta ale Ingerului Regent

Tabelul Zilelor de Regenta ale Ingerului Solar


10. Cele mai frecvente intrebari puse

PARTEA A DOUA
Mesagerii lui EU SUNT

11. Cele 9 cete ingeresti
12. Fisele individuale ale celor 72 de Ingeri Slujitori

Limba: romana
Nr. pagini: 261
Dimensiuni: 17X24
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0207 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.