Jumătatea mea, Femeia – ediția a II-a

Jumătatea mea, Femeia – ediția a II-a
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9721-02-5
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 144

DESCRIERE

Jumătatea mea, Femeia – ediția a II-a

Ovidiu Dragoș Argeșanu

Am scris cartea asta pentru toți deopotrivă, și bărbați, și femei. Sper ca femeile să găsească în carte motivația de a fi femei, de a se bucura că sunt și s-au născut femei, iar bărbaților le doresc să înțeleagă frumusețea și complexitatea femeii și mai ales că fericirea noastră depinde de fericirea lor.
Îmi place să văd femeia ridicându-se, dezvoltându-se și luminând. Îmi place, ca maestru, ca om și ca bărbat, să admir înflorirea ei, strălucirea Yin-ului din ea și nimic nu se compară cu observarea DEVENIRII ei…

Ce vor femeile? Vor să fie iubite, vor să fie apreciate, vor să fie fericite. Dar nu au înțeles câteva lucruri extrem de simple. A căuta fericirea în exterior este un eșec din prima. A-ți căuta și a-ți condiționa fericirea de cineva este automat un eșec. Indiferent că este vorba de soț, copii, ce vreți voi. Fericirea trebuie să o găsiți în voi.

Iubirea noastră, a bărbaților este un surogat ce înlocuiește Iubirea Divină. Și de aceea suferiți…

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0560 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13