Campioni la scrierea corectă. Exerciții de vocabular, ortografie și punctuație. Clasele III-IV

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3981-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 120
Format: 20 x 26
Categoria: Clasa III - a

DESCRIERE

Campioni la scrierea corectă. Exerciții de vocabular, ortografie și punctuație. Clasele III-IV

Autor: Andreea-Elena Ene, Adrian-Petrică Grigore, Roxana Mammadov, Doina Nicolae, Ana-Cornelia Robu, Andreea-Florina Smeureanu

Campioni la scrierea corectă clasele III-IV – exerciții de vocabular, ortografie și punctuație este o lucrare concepută sub forma unui caiet care se adresează elevilor din clasele primare III-IV ce vor să-și fixeze cunoștințele dobândite la clasă. Caietul este structurat în: vocabular (despărțirea în silabe, sensurile cuvintelor, familia de cuvinte, omonime, sinonime, antonime), semne de punctuație, scrierea cu literă dublă, scrierea cu i, ii, iii, ortograme și teste finale pentru fiecare clasă. Exercițiile propuse sunt variate și ingenios realizate de autori pentru a-i atrage pe cei mici. Fiecare capitol este însoțit de fișe de recapitulare și de evaluare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0516 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.